Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'den 'Adalet' Manzaraları: Sebepsiz Yere Genç Kadını Bıçakladı, İfadesinin Ardından Serbest Kaldı

Türkiye'den 'Adalet' Manzaraları: Sebepsiz Yere Genç Kadını Bıçakladı, İfadesinin Ardından Serbest Kaldı

Trabzon’da dolmuşa binip evine gitmek isteyen genç bir kadın tanımadığı bir şahıs tarafından bıçaklandı. Hastanede 15 dikiş atılan genç kadın, kendisini bıçaklayan şahıstan şikayetçi olurken şahsın gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi.

Trabzon'un yerel 61saat.com gazetesinin aktardığına göre olay Ortahisar ilçesinde 4 Mart'ta akşam saat 19:00 sıralarında meydana geldi. 

İşten çıkıp, Meydan’dan dolmuşa binerek Fatih istikametine gitmek isteyen E. Y. isimli genç kadın, Hızırbey Mahallesi mevkiinde şok bir olay yaşadı. Cemal Kamacı Spor Salonu'nun önünden dolmuşa binen 25 yaşlarındaki Y.K. isimli genç, parayı uzattıktan sonra E.Y.’nin yanına oturdu

Bu sırada bacağında acı hisseden E.Y., baktığında ise bıçaklandığını fark etti. E.Y.’ye ilk müdahaleyi dolmuştaki yolcular yaparken genç kadın hastaneye götürüldü. Bacağına 15 dikiş atılan genç kadın, Y.K. isimli şahıstan şikayetçi oldu.

Serbest kaldı

Serbest kaldı

Y.K.’nin şikayet sonrasında gözaltına alındığı ardından ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.

"Yanıma oturmasıyla birlikte bacağımda acı hissettim"

"Yanıma oturmasıyla birlikte bacağımda acı hissettim"

Yaşadığı olayı anlatan E.Y., 'En arkada oturuyordum. Cemal Kamacı Spor Salonu'nun olduğu bölgeden genç bir çocuk maskesiz bir şekilde dolmuşa biniyor. Bu sırada şahıs ayakta durmakta bile zorlanıyordu. Dolmuşa parayı uzattıktan sonra tek boş yer olan benim yanıma oturdu. Yanıma oturmasıyla birlikte bacağımda acı hissettim. Baktım pantolonum kesilmiş. 'Elinde ne var' diyerek çığlık attım. Benim çığlığımla birlikte dolmuştaki herkes telaşlandı' dedi.

Daha sonra dolmuşun durduğunu, yolcuların kendisiyle ilgilendiğini ifade eden E.Y., “Ben elinde ne var, ne yaptın diyorum? Yolcular beni araçtan indirip, şahsı da indirmeye çalışıyor. Yolcular daha sonra bana, “Onu indirip, hastaneye gidelim” dediler. Şahsı dolmuştan indirip hastaneye gittik. Kadınlar bacağımdaki kanamayı görünce şal bağlayarak pansuman yapmaya çalıştı. Hastanede bacağıma toplamda 15 dikiş atıldı. Yapılan muayenede bacağımda 10 cm derinliğinde ve 15 - 20 cm uzunluğunda kesi oluştuğunu öğrendim. Şahıs hem bıçakla hem de maskesiz bir şekilde dolmuşa biniyor” dedi. 

'Umurunda bile olmadı'

Y.K.’dan şikayetçi olduğunu kaydeden E.Y., “Kendisinden şikayetçi oldum. Ancak şu anda hiçbir şekilde bir şey olmadı. Gözaltına alınmış ve hemen serbest bırakılmış. Ben şu an evimde yatıyorum. Dışarı çıkamıyorum, işe gidemiyorum. Benden bir özür bile dilemedi. Yanlışlıkla veya kasti önemli değil. Adam sonuç itibariyle beni yaraladı ve hiç umurunda bile değil” diye konuştu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
45
16
5
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ne desek acaba adam cumhurbaşkanına hakaret etti desek aramızda anlaşıp belki tutuklarlar. Ulan beni tutuklamasınlar sonra silsem mi acaba... neyse ... Devamını Gör

İnsan hakları, zırvalaması yapanları bekliyoruz. .)

Art Ankara

Bilerek ve isteyerek halkı kışkırtmaya çalışıyor bu yargı sistemi bu kadar da olmaz dedikçe başka bir saçmalık yaşanıyor amaçları ne anlamak mümkün değil hap... Devamını Gör