Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’de Yetişen En İyi 14 Kadın Komedyen

Türkiye’de Yetişen En İyi 14 Kadın Komedyen

Kadın elinin değdiği her şey bir başka güzel oluyor değil mi? Türk televizyon sektöründe azınlıkta da olsalar, başarılı, küfürden uzak kaliteli mizah anlayışlarıyla ekrandakileri kahkahalara boğan kadın komedyenlerimizi sizin için listeledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adile Naşit

Adile Naşit

Türk sinemasının unutulmaz yüzü, gülüşüyle kalplerimize kazınan Adile Naşit’e gülmeyen var mı aramızda ?

Ayşen Gruda

Ayşen Gruda

Tosun Paşa, Gulyabani, Süt Kardeşler, Gülen Gözler gibi unutulmaz Türk

filmlerinin unutulmaz karakterlerine hayat veren Ayşen Gruda!

Demet Akbağ

Demet Akbağ

Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biri olduğu konusunda hem fikir

olduğumuza eminim. Feriştah karakterini bilmeyen, gülmeyen var mı aramızda?

Perran Kutman

Perran Kutman

Perihan abla, Şehnaz Tango, Sabahat, Nuran ve daha oynadığı bir çok karakterle gülmekten gözlerimizden yaşlar getiren Perran Kutman’ı da  unutmadık.

Binnur KAYA

Binnur KAYA

Elini attığı her işe başarıyla rol veren bir diğer isim de Binnur Kaya. Avrupa Yakası, Yabancı Damat, Vavien gibi bir çok filmde canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınmayı başaran Binnur Kaya da komedi filmlerinin aranan yüzleri arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezgi Mola

Ezgi Mola

Ustalara saygı kuşağından sonra şimdi de yetişmekte olan kadın komedyenlerden bahsetmek istiyoruz. Sempatik tavırları, hep gülen yüzü ve canlandırdığı karakterlerle hafızamıza kazanmayı başaran isimlerden biri de Ezgi Mola. Daha bir çok başarılı projede görmek istiyoruz kendisini.

Büşra Pekin

Büşra Pekin

Yüzünü hemen hemen her yerde gördüğümüz Büşra Pekin’i unutmak mümkün mü? (mümkün değil, çünkü o her yerde.) Bir insana her rol yakışır mı? Yakışıyor işte! Yapımcılar da yeteneğinin farkındaki her eğlenceli projede mutlaka  kendisini görüyoruz.

Şebnem Bozoklu

Şebnem Bozoklu

Kendisiyle Canım Ailem dizisiyle tanışmış olsak da Ah Ulan İstanbul’un efsane karakteri Yaren ile yıldızı parlamıştır. Büründüğü her rolün üstesinden başarıyla gelen Şebnem Bozok da kadın komedyenler arasına ismini altın harflerle yazdırmayı başarmıştır.

Hasibe Eren

Hasibe Eren

Sıdıka karakteriyle hafızalarımıza kazınan Hasibe Eren, Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi başarılı dizilerdeki usta oyunculuğuyla da komedi dünyasının aranan isimlerinden olmayı başardı.

Günay Karacaoğlu

Günay Karacaoğlu

Yarım Elma dizisiyle ünlenen, kadın komedyenler arasında en sevilenlerden biri de Günay Karacaoğlu. Gönül Çelen dizisinde Kobra-Gülnaz aşkıyla seyirciyi kahkahaya boğmuştur. En yakın zamanda yeni bir projeyle kendisini ekranlarda görmek istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İrem Sak

İrem Sak

Yalan Dünya dizisi ile yıldızı parlayan İrem Sak da kadın komedyenler arasında. Tülay karakteri ile izleyiciyi her hafta gülmekten kırıp geçiren İrem Sak, şimdilerde Güldür Güldür Show’da başarılı oyunculuğula hayatına devam ediyor.

Derya Karadaş

Derya Karadaş

Tülay’ın vazgeçilmez kankası Yalan Dünya’nın efsane karakteri Zerrin’ini unuttuk mu sandınız? Tabi ki unutmadık!

Nihal Yalçın

Nihal Yalçın

Canlandırdığı her karakteri olay olan bir başka isim Nihal Yalçın. Başarılı oyunculuğu ve ince esprileri ile gönlümüze taht kuran Nihal Yalçın’ın da yolu Yalan Dünya’dan geçenler arasında.

Gupse Özay

Gupse Özay

Nurhayat karakteri ile hayatımıza giren Gupse Özay da başarılı kadın komedyenlerimizden. Dahası da var; senaryosunu kendi yazdığı Deliha filmiyle de büyük başarı topladı.

Bonus: Duygu KARACA

Bonus: Duygu KARACA

Öncesinde Zeyrek ile Çeyrek, Aşk Yeniden ve şimdi ise İlker Ayrık'la Bir Sıfır programında karşımıza çıkan Duygu KARACA, son derece doğal ve başarılı oyunculuk performansıyla kadın komedyenler arasına girmeye en büyük aday!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
42
28
12
7
6
4