Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Cumhuriyeti'nin Hangi Başbakanı Senin Ruh Eşin?

Türkiye Cumhuriyeti'nin Hangi Başbakanı Senin Ruh Eşin?

Trex
25.09.2015 - 19:57

Türkiye siyasetine damga vuran bu liderlerden, hangisi senin ruh eşin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle... Bizim ülkece, şu günlerde en ihtiyacımız olan şey nedir?

2. Peki sence Türkiye'nin en büyük problemi nedir?

3. Hmm söyle bakalım sen Osmanlı'da yaşasan kim olurdun?

4. Pekiiii hangi dünya lideri Türkiye'yi en iyi yönetirdi?

5. Söyle bakalım sen Şirinler Köyü'nde kim olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Veee çok önemli bir soru: İlk buluşmada hesabı kim ödemeli?

7. Türkiye için örnek alınması gereken ülkeyi seçin.

8. Son olarak insanlığın ihtiyacı nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen hiçbirine benzemiyorsun!

Sen hiçbirine benzemiyorsun!

Çünkü sen politikacıların çoğundan farklısın! Hayallerin var ve bu hayallerinin  altı boş değil! Hepsi de gerçekleştirilebilir hayaller! Daha 19 yaşında  düşlerinde özgür bir dünya olan bir genç gibi, arzuladığın dünyada adalet, eşitlik, kardeşlik ve zenginliğin ortak paylaşımı var. Yaşlı politikacılar seni çok bunaltmış.

İsmet İnönü!

İsmet İnönü!

İşte bir görev adamı! Sen tam bir ikinci adamsın. İkinci adam derken mağlup olmuş bir türlü birinci olamayan anlamında değil tabii ki. İstersen en önde de durursun lakin önünde epey karizmatik ve güçlü bir lider varken nasıl davranman gerektiğini iyi biliyorsun :) Arada 'Tabii İsmet kim ki!?' diye hayıflansan da, yine de egonu ülkenin geleceğine değişmiyorsun, ey ikinci şahsın şiiri :)

Turgut Özal!

Turgut Özal!

Seni tanımlayan en doğru sıfat: 'Katıksız Liberal'. 'Bırakınız yapsınlar'sa mottonuz. Serbest piyasa ekonomisi deyince akıllara sen gelirsin. Modern zamanların Napolyon'u gibisin bir nevi. Tek düşüncen 'para para para' kısaca. Eee para olmadan da yaşanmıyor; mal canın yongası değildir de nedir! Aman sıkışınca evdeki eşyaları da satmaya kalkma :) Neyse tak bir kaset de neşemizi bulalım Semra Hanım!

Recep Tayyip Erdoğan!

Recep Tayyip Erdoğan!

Seni tanımlayan en doğru kelime: Şüpheci güçlü lider. Bazıları doğuştan liderdir.  Sonradan edindiği tüm vasıflar sadece liderliğini süsler. Bu gücü dikkatli kullanmazsan seni zehirleyebilir ardından yalnızlaştırabilir. Geriye dönüp baktığında ''Ben ne yapmışım?'' diyebilirsin. Şüphecisin, olmakta da haklısın. Çevrende tehlike çok.

Süleyman Demirel!

Süleyman Demirel!

Şu evrende sizin kadar dayanıklı, sizin kadar düştüğü yerden kalkmasını bilen bir insan var mı, tartışılır. Nice insanlar geldi, geçti; ama baki kalan hep siz olduğunuz: 'Süleyman hep başbakan' diye şarkılar yazılması boşuna değil yani. Ayrıca oldukça zekisiniz, hatta dahi. Üstünüze kimse oyun oynayamaz, arkadan iş de çeviremez. Kısaca 'hayat bir oyunsa, bizde jeton çok' diyenlerdensiniz :)

Bülent Ecevit!

Bülent Ecevit!

Sen bir dürüstlük abidesisin! Ve içinde bir sanatçı gizlediğinden olsa gerek olabildiğince naif bir yapın var. Bunun yanında hayalperestsin! Ülke için güzel hayaller besliyorsun. Evet güzel insansın ama bazı önemli dönemeçlerde birden rotanı şaşırıyorsun. Kadife gömleğinden tunçtan bir el çıkabiliyor.

Necmettin Erbakan!

Necmettin Erbakan!

Açıkçası seni tasvir etmek için tek kelime yetmez: Güç sende, zeka sende, mizah sen de.. adeta yok yok. Lakin çevrene hiç dikkat etmiyorsun. Sırtından hançerleyecek çok Brütüs'ün var. Bunlara karşı hiç hazırlığın var. Bu kadar güvenme çevrene insana. Kadayıfın altı kızardıktan sonra vakit çok geç olur :)

Tansu Çiller!

Tansu Çiller!

Donanımlı bir insansın. Her yönden kendini geliştirmişsin. Sert görünümünün ardında çok kırılgan bir insan var.  Sert görünümünün nedeni de o kırılganlığı saklamak. Bu sert ve güçlü görünme çabası da sık sık gaf yapmana neden oluyor :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
168
66
52
25
25
14