Görüş Bildir
Haberler
Türk Yapımı Mobil Oyun Nusrat, 1 Haftada 20 Binden Fazla İndirildi

Türk Yapımı Mobil Oyun Nusrat, 1 Haftada 20 Binden Fazla İndirildi

Ensar Temel
08.05.2015 - 11:28 Son Güncelleme: 08.05.2015 - 13:29

Çanakkale Savaşları’nın 100. yıl etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen mobil oyun Nusrat, kısa sürede mobil marketlerde üst sıralara çıktı.

3 boyutlu bir mobil oyun olan Nusrat’ta, elinde kalan son 26 mayını Çanakkale Boğazı’na yerleştirip düşmanı yenilgiye uğratan Nusrat Mayın Gemisi’nin tarihi görevi işleniyor. Oyunun diğer bölümlerinde de oyuncular 18 Mart Deniz Muharebesi, Tekke Koyu Çıkarması, Kirte Köyü Muharebesi, Arıburnu Çıkarması ve Conk Bayırı gibi savaşların yaşandığı bölgelerde başarılı olmaya çalışacaklar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yabancı Ülkelerde de İndiriliyor

Yabancı Ülkelerde de İndiriliyor

Nusrat, mobil marketlere yüklendikten sonra yabancı ülkelerdeki oyun severler tarafından da büyük bir ilgiyle karşılandı. Oyunun yüklendiği ilk haftadan itibaren Almanya ve ABD olmak üzere birçok ülkede, farklı dillerle indirildi.

1 Haftada 20 Bin İndirme

1 Haftada 20 Bin İndirme

Bakanlık tarafından ses ve görüntü efektleriyle hayata geçirilen proje kapsamında Nusrat, ilk hafta sonunda toplam 20 bin indirme sayısına ulaştı. Ayrıca oyunun fragmanı, kısa bir süre içerisinde 10 bine yakın izlenme sayısı elde etti.

Uygulamanın yayınlanmasıyla birlikte ilk gün Google’ın ‘Global Top 500 En Yeni Uygulamalar’ sıralamasına 284. sıradan giriş yapan Nusrat, bir hafta sonra da ‘En iyi 24’ sıralamasına girdi. Android ve iOS platformlarında indirilen oyun içerik olarak heyecanlı olmasıyla birlikte ayrıca gençlerin tarih bilgisine katkı sağlayacak.

Oyuna buradan ulaşabilirsiniz...

Webtekno

Oyunun Fragmanı!

Bu da oyun içi fragman...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seytantuylu

Minecraft için şiddet içeriyor diyen adamların, savaş oyunu yapması?

Ali Doymuş

İronik ama değil mi :d