Görüş Bildir

Nijerya açıklarındaki Gine Körfezi'nde seyir halindeyken deniz korsanları tarafından baskına uğrayan Mozart isimli konteyner gemisine yapılan saldırının kamera kayıtları ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gemiden ulaşılan görüntülerde korsanların uzun namlulu silahlarla kaptan köşkünü bastığı ve denizcileri yaraladığı görülüyor.

Gemiden ulaşılan görüntülerde korsanların uzun namlulu silahlarla kaptan köşkünü bastığı ve denizcileri yaraladığı görülüyor.

Gemideki teknolojik aletlere zarar veren korsanlar, kaptan dahil bütün mürettebatı ellerindeki silahlarla darp ediyor.

Kaynak: Sputnik

İşte o saldırı anı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
34
12
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aşkito muyum ben

Sivil gemilere de silahlanma izni verilmeli. Mürettebata izin verilemiyorsa silah kullanma yetkisi olan güvenlik görevlileri tayin edilmeli.

Ukela

Tüm gemi adamlarına silah kullanma eğitimi ve silah taşıma mecbur edilmeli , YouTube'da bağzı yabancı uyruklu gemilerde kadrolu olarak bulunan güvenliklerin ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Koca gemiyi nasıl 4 kişi kaçırabiliyor ya. Kaptanın silah taşıma yetkisi yok mu sıksın aqdumunun jack sparrow'una tam 12'den

Metin Akalp

Yok. Gemilerde silah bulundurmak yada kullanmak yasak. Zaten aksi olsa elin yamyamı eline bir keleş alıp kayığa atlayarak koca gemiyi kaçıramazdı.