Görüş Bildir
Haberler
Türk Katycatler İdollerini Bekliyor!!!

Türk Katycatler İdollerini Bekliyor!!!

Pop Müziğin Kraliçesi 4. Dünya Turunda!

Milyonlar tarafından “Pop Müziğin Kraliçesi” adıyla anılan,Firework, Roar, Swish Swish gibi birçok şarkısıyla Gönüller’de taht kuran Katy Perry, Eylül 2017 itibariyle 4. dünya turu olan Witness: The Tour’un gösterilerine başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzleyenlerin Ağzı Açık Kalıyor!

Katy Perry sesiyle, sahne dizaynı ile, M&G zamanlarındaki samimi davranışları ile, birbirinden değişik kostümleri ile ve en önemlisi harika gösterileri ile izleyenleri kendine hayran bırakıyor! Salonlar saatler öncesinden doluyor, biletler haftalar öncesinden tükeniyor. Tüm Katycatler onun harika şovuna tanık olmak için can atıyor!

Fakat Maalesef Türk Hayranları Katy Perry’nin Tanığı Olamıyor

Türkiye’ye en son 2009 yılında Hello Katy Tour kapsamında gelen Katy Perry, maalesef yeni tur listesine Türkiye’yi eklemedi. Buna rağmen onun Türk hayranları onu Türkiye de görebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Instagram ve Twitter üzerinden bir hashtag açan Türk Katycatler, Perry’nin dikkatini bu şekilde çekemeyince ona küçük bir hediye gönderme kararı aldılar.

Türk Katycatler Yardımınızı Bekliyor!

Twitter ve Instagram üzerinden #katyturkeywantsyou ile sık sık paylaşım yapan Türk Katycatler yardımınıza ihtiyaç duyduklarını ifade ediyorlar! Sizlerden bu hashtagi bol bol kullanmanızı ve attıkları tweetleri retweetlemenizi rica ediyorlar.

🙏🏼❤️🇹🇷

Biz de umuyoruz ki hediyeniz Katy Perry’e ulaşır ve siz de idolünüze kavuşursunuz! Arkanızdayız!!❤️🇹🇷❤️🇹🇷

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın