Görüş Bildir
Haberler
Türk Dizilerinden Fırlamış 12 Zula Oyunu Karakterleri

etiket Türk Dizilerinden Fırlamış 12 Zula Oyunu Karakterleri

Erdi Aydemir
03.03.2015 - 14:12 Son Güncelleme: 07.03.2015 - 20:57

1. Demir Erez

1. Demir Erez

İstanbul, Üsküdar'da doğdu. Kara Harp Okulu'nu üstün başarıyla bitirdikten sonra Bordo Berelilere katıldı. Dürüst, cesur ve çalışkan kişiliğiyle bütün üstlerinin takdirini kazandı. 

Yönettiği operasyonlardan birinde devlet içerisinde tehlikeli bir yapılanmaya ait çok önemli bilgiler öğrendi. Sonrasında Devletin içerisine sızmış tüm tehlikeleri tek tek temizlemeye başladı. Demir'in operasyonları bu örgütlerin tüm planlarını alt üst ediyordu. En sonunda bu tehlikeli yapılanma Demir'i ortadan kaldırmak adına Gladyo'yu kiraladı. Çocukluk aşkıyla evleneceği en mutlu gününde düğün salonu, Gladyo tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında Demir ağır yaralı olarak kurtuldu ama, bir çok akrabasını ve nişanlısını saldırıda kaybetti. O günden sonra tüm yaşamını intikam almaya adadı ve Zula teşkilatını kurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Şahin Kılıç

2. Şahin Kılıç

Ankaralı, Terörle Mücadele biriminde yıllarca görev aldı. Karakter olarak çok sert ve kendi bildiğini okuyan bir polisti. Teşkilat içerisinde efsane olarak görülüyordu fakat çok fazla düşman da edinmişti. Her fırsatta yasa dışı örgütlerin operasyonlarına engel oluyordu. Şahin’in en büyük destekçisi Akademi'den arkadaşı Akın idi. Yaptığı operasyonlardan rahatsız olan bir örgüt Emniyet içerisine sızarak Şahin’den kurtulmak için Akın’ı ortadan kaldırıp suçun Şahin’in üzerine kalmasını sağladı. Hapishaneye götürüldüğü sırada yolda infaz edilecekken Demir tarafından kurtarıldı ve Zula’ya katıldı.

3. Eşref Dayı

3. Eşref Dayı

İzmir, Ödemiş’li. Demir'in saygı duyduğu, akıl hocası. Geçmişi hakkında resmi kayıtlarda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hayatı ile ilgili gizemi sadece Demir biliyor. Bir rivayete göre Çakırcalı Mehmet Efe'nin soyundan geldiği düşünülüyor.

4. Recep Aslan

4. Recep Aslan

Adana’da doğdu, askerliğini Komando er olarak tamamladıktan sonra, Jandarma Özel Harekat Timine katıldı. Görevi sırasında yurt içi ve yurt dışı bir çok operasyona katıldı. Katıldığı önemli bir operasyonda içeriden sızdırılan bilgi sebebiyle pusuya düştü ve ağır yaralandı. Bu olay sonrasında “Gazi” unvanı ile emekli edildi. Fakat kendisini pusuya düşüren köstebekleri bulmaya yemin etti.

5. Yunus Şanlı

5. Yunus Şanlı

Trabzon’da doğdu. Askerliğini komando olarak tamamladıktan sonra memleketine ve çok sevdiği denizlere döndü. Balıkçı teknesiyle açıldığı sırada, teknesi kimliği belirsiz kişiler tarafından sabote edildi. Yunus Reis, bu saldırıda hem mürettebatını hem de kardeşi Murat’ı kaybetti. Yapılan bu saldırıyı çözmek adına araştırma yaparken, askerde tanıştığı komutanı Recep Arslan ile yolları kesişti.

6. Cengiz Kaya

6. Cengiz Kaya

Konya doğumlu, ailesi çok küçükken öldü. Konya’da kabadayıların yanında yetişti. Cesareti ve sadakati nedeniyle hızla yükselerek nam saldı. Konya’nın en ünlü kabadayısı Pala Hasan'a öz oğlu kadar yakındı. Pala Hasan'ın oğlu Ali, uyuşturucu ve silah ticareti gibi işlere girmeyi çok istiyordu, fakat babası buna şiddetle karşı çıkıyordu. Babasını bu işlere sokmaya ikna edemeyeceğini anladığında ise, Pala Hasan'ı ortadan kaldırmak için kiralık katil ekibi Gladyo ile anlaştı. Ivan’ın yönettiği operasyonda Pala Hasan öldü, Cengiz ise yaralı olarak kurtuldu. İntikam almaya yemin eden Cengiz, Ivan'ı takip ederken yolu Demir ile kesişti ve Zula’ya katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Azad Kara

7. Azad Kara

Diyarbakır'da doğdu. Askere gidene kadar babası ile birlikte aile mesleği bakırcılığı sürdürdü. Askerden döndükten kısa bir süre sonra, çok sevdiği komutanı Demir'in hain bir saldırıya uğradığını öğrendi ve apar topar İstanbul'a geldi. Saldırı sonrasında Demir'in yanından ayrılmamaya yemin etti.

8. Larry Silverstein

8. Larry Silverstein

Aşkelon'da doğdu. Ailesi fabrika işçisiydi. Larry çok parlak bir öğrenciydi. Liseyi bitirdikten sonra Amerika'da Harvard Üniversitesi'ne burslu kabul edildi. Orada uluslararası ilişkiler okudu. Daha sonra özel bir firmada çalışmaya başladı ve kısa bir sürede firmanın orta doğu sorumlusu oldu. Şirketler için yaptığı analizler ve stratejiler özellikle istihbarat kuruluşları tarafından çok takdir alıyordu. Larry için her şey bu kadar iyi giderken Aşkelon'a yapılan bir roket saldırısında ailesini kaybettiğini öğrendi. Saldırı sonrasında olayı aydınlatmak için Mossad'a girdi. Çok başarılı bir ajan oldu ancak intikam duygusu onu yiyip bitirmekteydi. Mossad içindeki bir Gladyo ajanı Larry'e yaklaşıp ona Gladyo'ya katıldığında ailesinin intikamını alabileceğini söyledi. Bu sayede Larry Gladyo ajanı oldu.

9. Pierre Julliard

9. Pierre Julliard

Fransa'nın Paris şehrinde doğdu. Liseyi bitirdikten sonra macera arayışı için, orduya katıldı. Aldığı eğitimden sonra bir çok ülkede tehlikeli operasyonlara katıldı, ama aradığı heyecanı bulamadı. Ordudan ayrılıp paralı asker olarak çalışmaya başladı. Afrika’da bir çok iş aldı. Sudan, Uganda, Somali gibi çatışmaların yoğun olduğu yerlerde bir çok göreve katıldı. Sudan'da katıldığı bir operasyonda Gladyo ile karşı karşıya geldi. Ivan, Pierre’i operasyon sırasında yakaladı. Onu öldürmek yerine Gladyo’ya davet etti ve Pierre, Gladyo’ya katıldı.

10. Robert O'bannon

10. Robert O'bannon

Texas’da doğdu. Büyük bir çiftlikte büyüdü. Bir yandan kamyonculuk yapıp, bir yandan da özel bir eğitim kampında 'hayatta kalma' eğitimleri alıyordu . Bir gün eğitim kampları FBI tarafından basıldı ve tutuklandı. Ceza olarak orduya alındı ve Irak’a gönderildi. Ordudaki Gladyo ajanları izini buldu ve ona kendilerine katılmayı teklif ettiler. Robert o günden sonra Gladyo'nun en önemli adamlarından biri oldu.

11. Trevor Edward Moore

11. Trevor Edward Moore

İngiltere’de doğdu. Çocukluğu Liverpool’un arka sokaklarında geçti. Silahlara, özellikle de tüfeklere olan tutkusu nedeniyle, gönüllü olarak orduya katıldı. Orduda keskin nişancı eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra, Afganistan’a gönderildi. Afganistan'da kaldığı süre içinde, bir çok illegal örgütün görevlerinde paralı asker olarak yer aldı. Bu bilgi ortaya çıktığında ordudan uzaklaştırıldı. Bir süre serbest olarak çalıştıktan sonra yolu Gladyo ile kesişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. David King

12. David King

Amerika’da doğdu, başarılı bir öğrenim hayatının yanında yaptığı icatlarla global bir üne sahip oldu. Son icadının bazı kaynaklar tarafından kitle imha silahına dönüştürüleceğini öğrendiğinde Amerika’dan kaçtı. Farklı bir kimlikle Avrupa’da bir süre yaşadıktan sonra, yaptığı bir iş sonucunda Gladyo ile tanıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
730
279
174
114
88
75
60
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Diyarbakırlılar bakırcılık işiyle pek uğraşmıyor yalnız :D AZAD KARA karakteri için söylüyorum.

Bilal Şişman

bende demir erez im o zaman

ladystoneheartt

yabancılarda ki akadın yok ayrıca çeçen kartalı şamil nerde