Görüş Bildir
Haberler
Turgay Kıran: "Galatasaray ile Fenerbahçe Düşman Değil"

Turgay Kıran: "Galatasaray ile Fenerbahçe Düşman Değil"

Enver K.
31.10.2015 - 12:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray eski yöneticisi ve son seçimde başkan adayı olan Turgay Kıran, Galatasaray camiasında son zamanlarda yaşananları değerlendirdi.

Sarı Kırmızılı takımın eski yönetici Turgay Kıran, “Seçim sürecinde çok büyük sponsorlukların olduğunu ilan etmişlerdi. Hem bunu sık sık anlatmışlardı; ama daha hiçbir şey görmedik. Sayın başkan 5 milyon dolar demişti otel projesi için. Bunun devam ettiğini, bunun dışında hiçbir şeyin olmadığını görüyoruz. Hamza Hamzaoğlu kardeşim her türlü sorumluluğu üstleniyor. İdari ve teknik görev yapıyor. Bu ne kadar gider bilemiyorum. Galatasaray’ın toparlanmak zorundadır. Geçen hafta 110. kuruluş yıldönümü vardı. Bizi davet etmediler. Sanırım bizi ihraç etmek istiyorlar. Kapalı kutu bir Galatasaray yönetiyorlar şu anda. Ben bundan sonra iyi bir Galatasaray taraftarı olarak devam edeceğiz. Değerli büyük ağabeylerimiz bana gelip, Galatasaray’ın birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini söylüyorlar. Bu çok önemli ama şu anda birlikteliği sağlayacak bir yönetim anlayışı görmüyorum” dedi.

'BU GENEL KURUL YAPISINI GÜVENMİYORUM'

Raydospor'da Özgür Sancar'ın programında açıklamalarda bulunan Kıran, “Genel kurulda herkes beni sevdiğini, oyunu bana verdiğini söylüyor. Ama seçim sonucuna bakıyorsunuz 500-700 arasında bir oy oranı çıkıyor. İlginç bir genel kurul profilimiz var. Siz beğenmezsiniz bir adayı oy vermezsiniz. Ama biz seni çok seviyoruz, oyum size’ deyip arkasında başkasına oy veriyorlar. Galatasaray genel kurul profili böyle olmamalı. Benim çok umudum yok. Benim bu anlayışa, yapıya güvenim yok. Üç kez G.SARAY için mücadele verdim, aday oldum. Ama bundan sonra olacağımı sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

'CAMİALAR DOST, BİRBİRİNE DÜŞMAN DEĞİL'

Eski ikinci başkan Kıran, “Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki gerilim ortadan kalkar. Zamanında Adnan Polat’la Aziz Yıldırım kol kola maçlara gittiler, geldiler. Rahmetli Özhan Canaydın’la yine Yıldırım dostluk içerisindeydiler. Liderler önemli. Hiç tanınmayan insanlar yönetimlere girince camialar şaşırıyor. Bu Ünal Aysal’la başladı. Fenerbahçe yönetimi 18 seneden bu yana birkaç değişiklik ile devam ediyor. Aziz Yıldırım ‘Galatasaray benim dostum değil’ dedi. İçinde bulunduğu durumdan dolayı bunu söylemiş olabilir. Ama bunlar kişiler lafı, camiaların değil. Bir gün evvel Alp Yalman ve Ali Şen’in programını izledim. Orada el ele çok güzle mesajlar verildi. Camialar birbirine düşman değildir. Galatasaray ve F.BAHÇE birbirine destek olarak gelişebilirler” dedi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın