Görüş Bildir
Haberler
Tunceli'de Şehit Olan Binbaşı'nın Annesi: 'Neredesin Tayyip'

Tunceli'de Şehit Olan Binbaşı'nın Annesi: 'Neredesin Tayyip'

Batuhan
27.09.2015 - 10:23

Tunceli'de PKK'lılar ile çıkan çatışmada yaralanarak hayatını kaybeden 39 yaşındaki Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki evine kötü haber varildi. Anne Emine Güzel, 'Oğlum ben artık yaşayamam. Neredesin Tayyip? Haber verin' diye feryat etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğullarının ölüm haberini Güzel ailesi gözyaşlarına boğuldu. Baba Yılmaz Güzel ile anne Emine Güzel, adeta yıkıldı, yakınları sinir krizleri geçirdi. Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Jandarma Komutan Vekili Albay Salih Akbaş ve diğer yetkililer eve gelerek taziyede bulundular.

Ev ve sokağa büyük bir Türk bayrağı asıldı. Sivil emniyet görevlileri de tepkilerin çekilmemesi için gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Bunun üzerine vatandaşlar görüntü alan gazetecilerin üzerine yürüdü. Aradaki gerginlik güçlükle önlendi.

Emine Güzel, bir otomobile binerken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Anne Güzel, “Oğlum seni bekliyordum ben. Öldüm ben artık yaşayamam. Neredesin Tayyip? Haber verin” diye feryat etti. Anne ve baba Güzel, cenaze töreni için Ankara’ya doğru yola çıktılar. 

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0