Görüş Bildir
Haberler
Tüm Markalar Markagez.com

etiket Tüm Markalar Markagez.com

MarkaGez
07.12.2014 - 19:01 Son Güncelleme: 07.12.2014 - 20:52

Tüm Markalar Markagez.com

Markagez.com internet alemine yeni adım atan genç girişimlerden birisidir. Tüm alışveriş sitelerini bir araya getirdik. Aradığınız ürünler için tek tek internet sitelerini gezmeyin, markagez.com'a giriş yapın böylece hızlıca aradığınız ürünü bulabilirsiniz. Markafoni, Trendyol, Morhipo ve daha bir çok grupta satılan ürünler bu sitede, yaklaşık 250bin ürüne tek bir seferde ulaşabilirsiniz. Modayı takip edenler için ve yarın ne giyeceğim diyenler için oldukça yararlı olacak bir internet sitesi.

Markagez.com'a girdiğiniz anda sizi büyük bir arama kutusu ile karşılıyor, burda isterseniz arama yapabilir ayrıca logonun hemen altında yer alan menüden size uygun kategoriyi seçebilirsiniz. Burada 127 alt kategori altında Kadın, Erkek, Çocuk giyimine ait 250 bin üründen birini seçebilirsiniz. Kadınlara öncelik veren markagez, giyim, çanta, ayakkabu, kozmetik, takı & aksesuar ana kategorilerinde kadınlara yönelik ürünlerini listelemektedir. Sadece kadınları düşünmeyen, ayrıca erkek ve çocuk modasınıda takip edenler için 2 ana kategori altından ürünlere ulaşabilirsiniz. Herhangi bir kategoriyi seçtikten sonra o kategoriye ait ürünlerin listelendiğini göreceksiniz. Bu kategoriye ait alt kategoriler sol menüde yer almaktadır. Örneğin dış giyim kategorisine giren kişiler için sol tarafta mont, palto, kaban gibi aradığınızı kolaylaştıracak alt kategoriler yer almaktadır. 

Elbise gibi bir kategoriye girdiğinizde listelenen ürünleri  en düşük fiyat, en yüksek fiyat, popülerite gibi filtreler ile sıralayabilirsiniz. Üst taraftaki resimi çektiğimiz anda 5098 ürün listelenmektedi. Ayrıca kategorilerin hemen altında elbise satan markaları görebilirsiniz. Eğer istediğiniz özel bir marka var ise hemen denemenizi öneririm. Bu yazıyı yazarken Garage Sale'de inanılmaz indirimler vardır, kadınların kaçırmaması gerekir.

Alt alta sıralanan bunca üründen seçmede zorluk yaşabilirsiniz. Bunu atlatmak için ürünün üzerine geldiğinizde 'kargo bedava' ve 'kapıda ödeme' gibi ayrıcalıklar belirecektir. Eğer kredi kartı ile uğraşmak istemiyorsanız veya kargo için para vermek istemiyorsanız bu ikonları takip ediniz. Yakın zaman içerisinde fiyatına göre, rengine göre gibi kadınların ihtiyaç duyduğu filtrelerde siteye eklenmiş olacak. Örneğin 'kırmızı dolgu topuk ayakkabı' gibi bir aramada hiç zorlanmadan istediğinizi en uygun fiyata bulacaksınız. 

Ürünlerden herhangibir tanesine tıkladığınızda sitenin kendi sayfasından çıkarak ürünün satıldığı siteye yönlendiriliyorsunuz. Alışverişinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken bir konu, markagez kullanıcı deneyimine önem verdiği için, insanların güven duyduğu siteler ile çalışmaktadır. 

Sitenin özellikleri şuanda başlangıç seviyesinde olduğu bir gerçek fakat hızlı bir şekilde gelişeceği de ortada. Markagezi kullananlar için 'indirim alarmı' ve 'moda alarmı' ile kullanıcılarının istediği ürünlerde indirim olduğu zaman veya markanın yeni çıkan ürünlerinden ilk haberdar olma fırsatı çok yakında...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın