Görüş Bildir
Haberler
TÜGVA Yetkilisinden İddialara Yeni Açıklama: 'İslam'a Karşı Operasyon'

TÜGVA Yetkilisinden İddialara Yeni Açıklama: 'İslam'a Karşı Operasyon'

TÜGVA Ortaokul Koordinatörü Fatih Yüksel, vakıfla ilgili iddiaların 'İslam'a karşı operasyon' olduğunu öne sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde olduğu TÜGVA’ya dair ortaya atılan 'Torpille atama belgeleri’ sonrası vakfın yetkili isimleri ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

TÜGVA'nın 'ortaokul koordinatörlüğü' görevinde bulunan Fatih Yüksel, vakıfla ilgili iddiaların “İslam’a karşı operasyon olduğunu öne sürdü.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “TÜGVA’ya karşı yapılan bu algı operasyonları aslında İslama yapılan bir operasyondur. Bakın açıklama yapanlar dinle imanla her zaman problemi olan kişi ya da guruplar!” diye yazan Yüksel, “Bunu bugün çekirdek çitleyerek izleyenler yarın vijdanında kapanmayacak bir boşluk açacaktır..” ifadelerini kullandı.

Yüksel tepkilerin ardından paylaşımını sildi. 👇

Yüksel tepkilerin ardından paylaşımını sildi. 👇

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
64
52
5
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

Kanalı buldunuz amk. Hırsızlıktan, tecavüzden, gasptan içeri atıyorsun adamı. Çıkıyor “islama saldırı” şerefsizliğin, yüzsüzlüğün de bir sınırı olur amk

Özgen ERSOY

Milletin kanını emdiniz aq çocukları

kabus

Nasıl bir ülke burası adamlara dava açılınca yok fetö işi, İslam'a karşı gelmek ... gibi laflaf kullanıp siyriliyor.bunlarin alayını hapse atmak ve çıkarmama... Devamını Gör

Umut

vijdan ne amk