Görüş Bildir
Haberler
Tuğçe Kazaz: ‘Atatürk CHP İçin Değil Ülke İçin Savaştı’

Tuğçe Kazaz: ‘Atatürk CHP İçin Değil Ülke İçin Savaştı’

Batuhan
22.03.2015 - 11:16

Ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz, Mustafa Kemal’in askerlerinin CHP için değil ülkenin kurtuluşu için savaştığını vurgulayarak, “CHP ise ülke düşmanı paralel için savaşıyor. Atatürk'ün askerleri ülke kurtuluşa erişsin diye savaştı' dedi.

Ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabında Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) eleştirdi. Kazaz, Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’nin ülkeyi peşkeş çektiğini savunarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bazıları yazıyor 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' Onun askerleri bu ülke için savaştılar CHP için değil. CHP ise ülke düşmanı paralel için savaşıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri ülke kurtuluşa erişsin diye savaştılar. Ruhları şad olsun. Atatürk'ün mirası CHP ise ülke batsın diye savaşıyor. Haa tamam sizde haklısınız. Mustafa Kemal’in askeri yoktu. Onun askerleri de, Atatürk gibi Osmanlı askerleriydi ama olsun hepsi ülke için savaştılar. Mustafa Kemal Atatürk'ün belki birçok destekçisi vardı ama o şehitlerin tek destekçisi Allah ve ülkelerine olan sevdaları ile taşıdıkları imandı. Sonuç olarak anlamamız gereken CHP bu ülkenin muhalefet partisi değil. Çünkü paralelin Ekmeleddin'ini bu ülkeye cumhurbaşkanı yapmaya çalıştılar. Tabi bir tek CHP değil, ülkeye karşı olan diğer 14 parti de paralelin güdümündeki adamı, bu ülkeye cumhurbaşkanı yapmaya çalıştı. Çok yazık. Bu ülke verdiğimiz oylarla irademizi peşkeş çekmeye çalışanların değil, hepimizin. Bu yüzden ülkemizi seviyorsak hep birlikte sahip çıkmalıyız. Türk-Kürt kardeştir. Bu ayırımı yapan kalleştir. İnsanlıktan uzak inançsızların işidir.” 

İHA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Grotesk

Mankenlikten siyaset bilimine geçiş için kpss kaç istiyordu ?!

Ercan

nihat doğan bitti bu başladı amk hayır anlamıyorum sayıylamı veriyorlar bunları.

deli-sabit

Tuğçe, sen mümkünse parmak kaldırmadan konuşma kızım.