Görüş Bildir
Haberler
TT Arena'daki Büyük Sır!

TT Arena'daki Büyük Sır!

Batuhan
07.03.2014 - 10:39

TT Arena'daki Büyük Sır!

Mancini'nin gelişinin ardından oluşturan izleme ekibi, Arena'daki maçları tribünden seyrediyor.

Fatih Terim’in herkesi şaşırtan vedasının ardından 30 Eylül’de Galatasaray’ın başına geçen Roberto Mancini şu ana kadarki performansıyla beğeni topladı…

Fakat İtalyan teknik adamın asıl takdir alan başarısı, Türk Telekom Arena’da ortaya konan müthiş grafik oldu. Galatasaray, Mancini yönetiminde Arena’da Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası’nda çıktığı 14 maçta 13 galibiyet alırken sadece Chelsea karşısında beraberlik yaşandı. Futbol kamuoyu, Galatasaray’ın deplasmandaki kötü performansına rağmen Arena’da nasıl böylesine farklı bir görüntü çizdiğini tartışırken, bilinmeyen bir gerçek gün yüzüne çıktı.

Alınan bilgilere göre Roberto Mancini’nin gelişinin ardından izleme ekibi kuruldu. 10 kişiden oluşan bu ekip Arena’daki tüm maçları tribünden takip etmeye başladı. Farklı konumlardan maçları seyreden izleme komitesi maç içinde yedek kulübesiyle yani Mancini ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu ile sürekli temas halinde bulunuyor. Ayrıca ekip çalışanlarının, kritik pozisyonları kameraya kaydettiği öğrenildi

EN BÜYÜK KATKI CHELSEA MAÇINDA

İzleme ekibinin kaydettiği kritik görüntüler devre arasında Mancini’ye aktarılıyor. İtalyan hoca da görüntülerden hem takımının artı ve eksi yönlerini analiz ediyor, hem de rakibi çok daha rahat bir şekilde çözme imkanı buluyor.

Chelsea maçının 30. dakikasında yapılan ve karşılaşmanın kaderini değiştiren Hajrovic- Yekta değişikliğinin de izleme komitesinin analizi sonrası gerçekleştiği belirlendi. Avrupa’da birçok önemli kulüpte uygulanan bu yöntem henüz deplasman maçlarında kullanılamıyor.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/07/tt-aren...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın