Görüş Bildir
Haberler
TSK: Şırnak Merkezinde 1 Askerimiz Şehit Oldu

TSK: Şırnak Merkezinde 1 Askerimiz Şehit Oldu

Batuhan
06.01.2016 - 11:39 Son Güncelleme: 06.01.2016 - 12:17

Genelkurmay Başkanlığı, bu sabah teröristlerin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan bir askerin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu sabah saatlerinde Şırnak il merkezinde göreve gitmek için evinin önünde bekleyen sivil giyimli bir asker PKK'lılar tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Yaralı asker, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genelkurmay açıklamasında, şehit olan askerin rütbesi belirtilmedi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden konu hakkında şu açıklama yapıldı: 

“06 Ocak 2016 tarihinde Şırnak il merkezinde saat 08.10’da, göreve gitmek üzere evinin önünde beklerken bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce alçakça yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

TSK

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda