Görüş Bildir
Haberler
Trump'tan Türk Muhabire: Dost musun, Düşman mı?

etiket Trump'tan Türk Muhabire: Dost musun, Düşman mı?

Onedio Medya
02.07.2016 - 11:14

Cumhuriyetçi Partinin gayri resmi adayı Donald Trump Denver'da yaptığı konuşma sırasında Türkiye ile ilgili ilginç ifadeler kullandı. Trump, kendisine soru soran Türk muhabire 'Dost musun, düşman mısın?' diye sordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Denver'daki seçim konuşması sırasında bir Türk muhabir, Trump'ın konuşmasını keserek, 'Lütfen Türkiye'den de bahsedin' dedi.

Trump, dinleyiciye 'Türkiye'den misiniz bayım? Güzel, tebrikler, Türkiye'de çok iyi işler yaptım aslında. Sanırım sen dostsun' dedikten sonra Türk muhabire 'Dost musun düşman mısın?' diye sordu.

Muhabirin Milat Gazetesi Amerika Temsilcisi Yusuf Serçe olduğu öğrenildi.

Yusuf Serçe, Twitter hesabından da bu videoyu paylaştı

Donald Trump daha önce yaptığı birçok konuşmada da kendisiyle diyaloğa giren kişilere 'Dost musun, düşman mısın?' diye sormuştu.

Trump daha sonra konuşmasına devam ederken Türkiye'de birçok yerde yatırımları olduğunu, Türkiye'nin IŞİD'le savaşması gerektiğini söyledi. Trump, Türkiye'nin güçlü bir ordusu olduğunu ve kendi kendine IŞİD'i bitirebilecek güce sahip olduğunu belirtti.

Öte yandan sosyal medyada birçok aktivist ve kullanıcı Trump'a tepki gösterdi. IŞİD'e karşı kullanılan birçok uçağın Türkiye topraklarındaki Amerikan üslerinden havalandığını ve Trump'ın bunu bilmediğini yazan kullanıcılar, Trump'ın Amerika seçimlerini kaybedeceğini savundu.

Twitter ve CNN Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
125
40
33
20
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berk

İyi de abi Trump gazetecilere falan hep sorar ''dost musun düşman mısın'' diye. Bunda bi sıkıntı yok. Ayrıca, Trump konuşurken lafa girmiş gazeteci arkadaş. ... Devamını Gör

John Rain

Aynen kardeş, Trump abi 1 numarasın.

Royal Blue

Ama şimdi konuşmaya da öyle dalınmaz ki, Trumpu sevmesem de kimse sözünün bölünmesinden hoşlanmaz.

Abartılacak bir şey yok la, adam şaka yapıyor kendince. Bizde gazeteciler yırtık dondan çıkar gibi lafa dalsalar, 3 yaşında çocuk gibi azar yerler.