Görüş Bildir
Haberler
Trump: 'İslam Bizden Nefret Ediyor'

etiket Trump: 'İslam Bizden Nefret Ediyor'

Deniz Gök
10.03.2016 - 18:53 Son Güncelleme: 11.03.2016 - 00:39

ABD'de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin Müslüman karşıtı sözleriyle sık sık gündeme gelen başkan aday adayı Donald Trump, “İslam bizden nefret ediyor” dedi. Cumhuriyetçi aday 'Müslümanların ABD'ye alınmaması' çağrısını yineledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trump, CNN kanalında Anderson Cooper'ın sunduğu programa katılarak başkanlık yarışına dair konuştu. “İslam Batı'ya savaş mı açtı?” sorusuna cevap veren Trump, “Bu cevabı senin tahmin edebilmen gerekir” ifadesini kullandı.

Trump, “İslam bizden nefret ediyor. Müslümanlar konusunda tetikte durmalıyız ve çok dikkatli olmalıyız. ABD’den nefret eden insanları bu ülkeye alamayız” şeklinde konuştu.

'Teröre karşı savaşın' Müslümanlara karşı değil “aşırıcılara” karşı olduğunu belirten Trump, “Fakat tanımı yapmak ve ayrıştırmak çok zor. Çünkü kimin kim olduğunu bilemiyorsun” açıklamasında bulundu.

Trump, geçen yıl aralık ayında da yaptığı bir açıklamada ABD yönetimine, Müslümanların tamamının ülkeye girişini yasaklama çağrısında bulunmuştu.

Trump, başkanlık yarışında devam eden ön seçimlerde kazanmaya devam ediyor. Milyarder iş adamı, son olarak Mississippi ve Michigan'daki ön seçimlerde rakiplerine üstünlük sağladı ve kazandığı eyalet sayısını 13'e çıkardı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
568
103
49
40
26
23
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umutcan Fırat

İslam sizden değil, senin gibi köpek faşistlerden nefret ediyor.

Anateist Tsietana

Irak'ta 1.000.000, Afganistan'da 300.000 sivilin doğrudan ölümüne neden olan bir ülkenin başkan adayı söylüyor bunu. Seçilirse, Amerika'nın en cahil başkanı ... Devamını Gör

Remzi Çalışkan

islammı nefret edio ulan amerikanın yarısı adamdan nefret edio meksikalılar nefret edio ne zamandan beri meksikalılar müslüman? adam islam karşıtlığından dah... Devamını Gör

Isim ve Soyisim

Meksikalilardan herkes nefret ediyor zaten. Tek sorunun Meksikali cingeneler mi?