Görüş Bildir
Haberler
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin: "Kıvanç Tatlıtuğ Bile Patladı"

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin: "Kıvanç Tatlıtuğ Bile Patladı"

Fatih UZUN
27.06.2014 - 19:43

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, yeni yayın dönemi hazırlıklarını anlattı. Dizi sektörünün zor durumda olduğunu belirten Şahin, 'Kıvanç Tatlıtuğ bile patladı' dedi

Dizi sezonunda geride kalan dönem, birçok oyuncu ve yapımcı için hayal kırıklığı oldu. İddalı yapımlar birer birer yayından kaldırıldı.

'Süreci doğru okumayanlar dökülecek. Kasım'da iflaslar olacak' diyen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, 'Herkesin bir derdi var. Biz bu hikayeye talibiz. Senaryosu olan herkesi bize başvurmaya bekliyoruz' çağrısı yaptı. Şahin, bu hikayelerden 30 film çekeceklerini ve bu filmlerde genç oyunculara fırsat tanıyacaklarını söyledi.

İZLEYİCİ ARTIK ÇOK SIKILDI

Yeni yayın dönemi hazırlıklarını ve yapımcılık sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları Hürriyet'e değerlendiren İbrahim Şahin, Türk dizilerinin yurtdışında başarı elde etmesinden sonra sektörde 'balon fiyatların' oluştuğunu söyledi. Başrol oyuncuların bölüm başı fiyatlarının 100-120 bine çıktığını, senaristlerin fiyatlarının arttığını ifade eden Şahin, 'Bir yanda da piyasaya Amerikalı ve Arap yapımcılar girdi. İnanılmaz fiyatlar oluştu. Ama izleyici artık birbirine benzeyen, uzun dizilerden sıkıldı. Üç beş yıl önce tutan oyuncu ve senaryolar artık tutmaz oldu.

KIVANÇ TATLITUĞ BİLE PATLADI

2014 yılı TV piyasasının alt üst olduğu bir yıl. Kıvanç Tatlıtuğ bile patladı. Eski içeriklerle yeni dönemde aynı sonuçların alınamayacağı görüldü. Şu anda hem yapımcılar, hem kanal yöneticileri ecel terleri döküyor. Çünkü izleyicilerin ihtiyaçları, beklentileri değişti.

İFLAS EDECEKLER

Bu değişimi doğru okuyamayanlar iflas edecek. Kasım'da büyük iflaslar olacak. Mevcut bütçelerle, oluşan balon fiyatlarla bu işi sürdürmek mümkün görünmüyor' dedi.

internethaber

Kaynak: http://www.internethaber.com/kivanc-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0