Görüş Bildir
Haberler
Tropikal Desenli Elbise Ve Etek Modelleri

etiket Tropikal Desenli Elbise Ve Etek Modelleri

Tropikal Desenli Elbise Ve Etek Modelleri

Bu senenin sokak modasında Tropikal desenli elbise ve etek modelleri oldukça dikkat çekiyor. Sade giyimden sıkıldıysanız ve tek parça elbiseler hoşunuza gidiyorsa size önerimiz, tropikal desenli elbiselere göz atmanız olacaktır. Yine etek modellerinde de oldukça şık görünen bu tarz, güzel giyinmeyi seven ve modayı takip eden bayanlarımızın vazgeçilmezi arasında yerini alacak.

Cıvıl cıvıl renk ve desenlerdeki bu kıyafetler sayesinde elegant bir güzelliğe sahip olmanız mümkün görünüyor. Bu elbiseleri tercih ederken dikkat etmeniz gereken konu, göz yorulmasını engellemek için tek parça halinde kullanmanızdır. Özellikle tropikal desenli eteklerde kombin oluştururken canlı renkteki kıyafetleri, desenli kıyafetlerle birleştirmeniz bu karışıklığa sebep olur. Kombininize önem vermeniz halinde, yazın en şık bayanları  arasına girerek, bakışları üzerinizde toplamanız mümkün. Tek parça giyinmeyi sevmeyen bayanlarımız, eteklerinin üzerine sade tişört ve gömlekler kullanarak parçalarını tamamlayabilirler. Tropikal desenli parçalarınızı alt, üst olarak kullanabileceğiniz gibi bunun yanında tek parça olarakta düşünebilirsiniz. Örneğin, tropikal desenli bir gömleğinizi jean pantolon, şort  veya etekle bütünleştirerek modayı yakalayabilir ve şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Takı ve aksesuarlarınızda ise dikkatli tercihler yapmanızı öneririz. Fazla abartıya kaçmadan, küçük dokunuşlar sayesinde feminen bir etki oluşturmanız mümkün olacaktır. Ayakkabı tercihinizde ise, yine sadeliği kullanarak kombininizi tamamlamanız şıklığınızı tamamlayacaktır.

90'lı yılların modası olan tropikal desenleri ayakkabı ve çantalarda da görebiliyoruz. Bu yaz geçmişin esintilerini tekrar günümüze taşıyan kreasyonlar sayesinde sokak modası rengarenk olacak. 90'lı yılların favori modeli olan tropikal modeller 2015 yaz sezonunda sokak modasında bayanların oldukça ilgisini çekiyor. Sizde hala bu modellerden bir tercih yaparak, dolabınıza katkı sağlamadıysanız, makalemiz ve size sunacağımız örnek modeller ışığında düşüncelerinizi şekillendirebilirsiniz.

Yapmanız gereken kendinize yakışan kombini bulmak ve değerlendirmek. Sonuçlarından memnun kalacağınıza temin ederiz. Size sunduğumuz püf noktalarını kullanarak, alışverişinizin ardından dolabınızda bulunan uygun parçalarla birlikte sizinde sokak modasının bu yeni akımına ayak uydurmanızı önerebiliriz. Kendinizde oluşturacağınız ufak dokunuşlar, farklı renk ve desenler gününüzü aydınlatarak, size moral verecektir. Şimdiden kolay gelsin.

Kaynak: http://www.kadinisterse.net/2016/03/t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın