Görüş Bildir
Haberler
'Kapıda Karşılayan' Amir Açığa Alındı: Trafikte Yaşanan Saldırının Zanlıları 'Tutuklanma Talebiyle' Adliyeye Sevk Edildi

etiket 'Kapıda Karşılayan' Amir Açığa Alındı: Trafikte Yaşanan Saldırının Zanlıları 'Tutuklanma Talebiyle' Adliyeye Sevk Edildi

Batuhan
08.07.2019 - 12:49

E-5 otoyolu Pendik mevkiinde içinde hamile kadın olan araca saldıran Seydioğlu Baklava'nın sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel, Emniyet'teki ifadelerinin ardından 'tutuklanma talebiyle' adliyeye sevk edildi. Hüseyin Sel'e trafik polislerince para cezası kesilip ehliyetine de el kondu. Öte yandan şüphelileri kapıda karşılayan Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi Amiri görevinden alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İHA'da yer alan habere göre, İstanbul Pendik'te içinde hamile kadının olduğu araca dehşeti yaşatan Seydioğlu Baklava'nın sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel ifade vermek üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

1.110 TL trafik cezası kesildi

1.110 TL trafik cezası kesildi

Trafik polislerince sürücü Hüseyin Sel'e 'Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin; trafik kazası, arıza halleri, acil yardım, kurtarma, kar mücadelesi, kaza incelemesi, genel güvenlik ve asayişin sağlanması gibi durumlar dışında emniyet şeritlerini ve banketleri kullanmaları' maddesine istinaden 1.002 TL, 'Araçlarını zorunlu bir neden olmadıkça, diğer araçların ilerleyişine engel olacak şekilde veya işaretle belirtilen hız sınırının altında sürmek, başkalarını rahatsız edecek veya tehlikeye sokacak şekilde gereksiz ani yavaşlamak' gerekçesiyle 108 TL olmak üzere toplam 1.110 TL para cezası kesildi.

Ehliyetine geçici olarak el kondu

Ehliyetine geçici olarak el kondu

Hüseyin Sel'in ehliyetine 'Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık Şartları ile Muayenelerine Dair Yönetmelik' hükümleri doğrultusunda sağlık şartları gereğince geçici olarak el konuldu.

İfade işlemlerinin sona ermesinin ardından zanlılar 'tutuklanma talebiyle' adliyeye sevk edildi 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hüseyin Sel, ayrıca  Türk Ceza Kanununun 179/2 'Kara, Deniz Hava veya demir yolu ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık veya mal varlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi, 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır' maddesine istinaden adli işlem yapılmak üzere ilgili Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezine teslim gönderildi.

Zanlılara "kapıda karşılama" ise eleştirilere neden oldu, görevinden alınan amire soruşturma açıldı

Zanlılara "kapıda karşılama" ise eleştirilere neden oldu, görevinden alınan amire soruşturma açıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi D-100 Karayolu'nda meydana gelen olayın şüphelilerinin polis merkezi amirliğine girişi anında basına yansıyan görüntülerle ilgili olarak Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi Amiri'nin görevinden alındığı bildirildi.

Açıklamada, polis merkezi amiri hakkında idari soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Neler yaşanmıştı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
688
189
36
15
8
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sadsadsadsa

neye sattın kutsal üniformanı zalimlere el pençe divan durdun?.. şehit olan polislerin kemiklerini yaşayan adam gibi adam olan polislerin vicdanını sızlattın... Devamını Gör

Deniz Kuzey

Polise bak sen hele polise. Ulan sizin gibiler yüzünden kirleniyor o şanlı şerefli üniforma. Haysiyetsiz !

sevimli-birsey

Bir zamanlar 13 yaşındaki bir çocuk baklava çaldığı için ters kelepçe ile mahkemeye götürülmüştü. Şimdi hamile bir kadının aracına saldıran bu magandaların p... Devamını Gör