Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'un Yeni Lugano'su!

Trabzonspor'un Yeni Lugano'su!

Batuhan
24.11.2014 - 13:57

Trabzonsporlu Medjani, Fenerbahçe formasıyla 2010-11'de 9 gol kaydederek en golcü savunmacı olan Uruguaylı futbolcunun rekoruna koşuyor.

Galatasaray karşısında kaydettiği iki golle galibiyetin mimarı olan Carl Medjani, Trabzonspor'un bu sezon kazandığı bir çok maça damga vurdu. Bir savunma oyuncusu olmasına karşın şu ana dek ligde 3, Avrupa'da 1 olmak üzere 4 gole imza atan Cezayirli stoper, akıllara Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Diego Lugano'yu getirdi. Savunmadaki sağlam duruşuyla meslektaşını andıran oyuncu, özellikle de hücumdaki etkinliğiyle kendisini hatırlattı.

Türkiye liglerine son dönemde gelmiş en golcü stoper olan Uruguaylı futbolcu, sık sık ileriye çıkışları ve bulduğu sürpriz gollerle takımına hayat veriyordu. Sarı-lacivertli forma ile 2010-2011 sezonunda ligde 7 ve kupada 2 olmak üzere toplam 9 gol kaydeden Lugano, o dönem bu performansıyla ligdeki en skorer defans oyuncusu olurken, Avrupa'nın da en golcü savunmacıları arasında yer almıştı.

Şimdi gözler Trabzonsporlu oyuncuya çevrildi ve sezon sonunda Lugano'nun bu rekorunu kırıp kırmayacağı merakla beklenmeye başlandı. Duran toplar ve beraberindeki kafa vuruşlarındaki etkinliği de tıpkı Lugano'ya benzeyen 29 yaşındaki oyuncu şu ana kadarki performansıyla ise Diego Lugano'yu yakalamış durumda. Medjani ligde 10 maçta 3 gol atarak, Fenerbahçeli futbolcunun o sezon ilk 10 maçta kaydettiği sayıyı yakaladı.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/trabzonspo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0