Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'un Mağlubiyet Serisi Üç Maça Çıktı!

Trabzonspor'un Mağlubiyet Serisi Üç Maça Çıktı!

Süper Lig'in 4. haftasında Alanyaspor, evinde Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti. Ligdeki ilk maçını kazanan bordo mavili kulüp, Alanyaspor'a yenilerek sonraki 3 maçın üçünü de kaybetmiş oldu ve 3 puanda kaldı. Alanyaspor ise puanını 7'ye yükseltti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Alanyaspor, evinde Trabzonspor'u konuk etti.

İki takımın da karşılıklı ataklarıyla başlayan mücadelede iki ekip de zaman zaman gol fırsatlarına girmeyi başardı ancak ilk yarıda skor tabelası değişmedi ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına baskılı başlayan taraf ev sahibi Aytemiz Alanyaspor oldu. Üst üste bulduğu gol fırsatlarıyla Trabzonspor kalesine zor anlar yaşatan ev sahibi, aradığı golü 49. dakikada buldu. Emre Akbaba'nın uzaktan şutuyla öne geçen Alanyaspor, golden sonra da baskılarını sürdürdü.

İkinci yarı sahada varlık gösteremeyen Trabzonspor, 63. dakikada ilk golün sahibi Emre'nin nefis ara pasında Guerrier ile kalesinde bir kez daha golü gördü.

Karşılaşmanın son dakikalarına girilirken sezon başında Trabzonspor'dan Alanyaspor'a kiralanan Sefa Yılmaz, Akdeniz ekibi adına duraklamalarda üçüncü golü skor tabelasına yazdırdı ve maçın sonucunu tayin etti.

Böylece Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanından 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve yenilgi serisini üç maça çıkardı. Trabzonspor ayrıca, gol hasretini de üç maça çıkarmış oldu.

Bordo mavili ekip, en son 1974-75 sezonunda 4 haftayı 3 puanla kapatmıştı. Trabzonspor başka bir deyişle son 42 yılın en kötü başlangıcını yapmış oldu.

Ligdeki ikinci galibiyetini elde eden Alanyaspor ise bu galibiyetin ardından 7 puana ulaştı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın