Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'u Böyle Kandırdılar!

Trabzonspor'u Böyle Kandırdılar!

Batuhan
08.04.2014 - 15:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'u Böyle Kandırdılar!

Her şeye konuşan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da defalarca Diouf'un ismini zikretmiş, hatta son olarak 'Diouf'un kendisiyle anlaştık ama transfer olmadı.' demişti. Kulüp bu iş için bir menajer görevlendirmiş olmalı. Ama bu menajeri şimdilik bilmiyoruz. Bildiğimiz başka bir şey var, o şey de Almanya'nın gündeminde şu anda...

Hannover 96'nın santrafor Mame Diouf'un cep telefonu numarası, sade bir vatandaşa tarafından kullanmaya başlanır. Tabii bu nüanstan bazıları habersizdir. Mesela 'Şükrü Kaya' isimli menajer gibi... Mesela Şükrü Kaya'dan bu transferin haberlerini aldığını sanan İbrahim Hacıosmanoğlu gibi... Şükrü Kaya, Diouf'a ait olduğunu sandığı telefon numarasına WhatsApp'tan sürekli mesaj atar:

'Seni Trabzon'a alacağız.'

'Ev vereceğiz, araba vereceğiz.'

'Kulüp beni senin transferin için görevlendirdi.'

'Ben Türkiye'de bir numarayım.'

Vesaire... Daha sonra bu vatandaş, Şükrü Kaya'yla dalga geçmeye başlamış. Telefonlar, görüşmeler...

'Sana 2 milyon net maaş vereceğiz, bir dediğin iki olmayacak, Krallar gibi yaşayacaksın...'

Anlaşmanın ucuna geldiğini sanar Şükrü Kaya, ve de ondan haber alanlar... Ve fakat işin rengi daha sonra anlaşılır ki konuşulan kişi Diouf değil, boş zamanlarında 10. ligde yer alan SV Matzenberg takımında oynayan Sascha Ernst'miş. Olay Bild gazetesine intikal ettikten sonra gazete Şükrü Kaya'yı aramış. Tabii Şükrü Kaya'nın bu aramadan sonra sesi soluğu kesilmiş. Bild şöyle not düşmüş bu konuyla ilgili: 'Şükrü Kaya artık yazmıyor. Belki de Diouf'un gerçek numarasını bulmuştur.'

Trabzonspor taraftarı da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 'Diouf'la anlaştık, ha geldi, ha geliyor. Oldu, yarın gelebilir.' haberlerine kulak kabartmış, onu ciddiye alıyordu.

Aynı Hacıosmanoğlu, 3 Temmuz 2011'de patlayan şike skandalı sonrasında tez zamanda Adaletin tecelli etmesini sağlayacağız vaatlerinde bulunuyor. Acaba kimden alıyor bu haberleri? Almanya'da Borsacılığa meraklı 25 yaşında bir gençten mi? 

cezasahası.net

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0