Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor Fırtınası Henrique İle Esti

Trabzonspor Fırtınası Henrique İle Esti

Fatih
26.04.2014 - 20:58

Fırtına Henrique İle Esti

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor konuk ettiği Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek önemli bir üç puanın sahibi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Gaziantepspor'dan gülen taraf 2-1'lik skorla ev sahibi takım oldu.

Trabzonspor'un aldığı ceza nedeniyle sadece kadın ve çocukların izlediği maçta tribünler boş kaldı. Sessiz başlayan maçta ev sahibi Trabzonspor rakibine göre daha atak olan taraftı. Nitekim maçın 7. dakikasında Yusuf ile gelişen atakta genç futbolcunun ortasına Henrique iyi bir vuruş yapınca bordo-mavililer 1-0 öne geçmiş oldu.

Henrique gollere devam ediyor

İlk yarının başlarında takımını öne geçiren isim ilk yarının sonlarında yine sahneye çıktı. Maçın 43. dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Henrique, Yusuf'a pasını gönderdi. Yusuf'un bekletmeden kaleye gönderdiği şut Gaziantepspor defansından döndükten sonra bir anda Henrique'nin önünde kaldı. Brezilyalı futbolcu da boş kaleye topu yuvarladı ve hem kendisinin hem de takımının 2. golünü atmış oldu.

Gaziantepspor denedi ama olmadı

İkinci yarıya defans güvenliğini ikinci plana atan Gaziantepspor ataklarını sıklaştırırken, kalesinde de tehlikeli pozisyonlar yaşadı. Özellikle Sapara'nın ikinci yarının başında oyuna dahil olması ile ofansif özelliği artan Gaziantepspor golü de 63. dakikada buldu. Traore'nin sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Cenk Tosun yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu ve farkı bire indirdi. Bu golden sonra ataklarına devam eden Gaziantepspor beraberlik golüne ulaşamayınca ligde iki maç aradan sonra mağlup oldu.

Evinde aldığı bu önemli galibiyet ile puanını 49'a yükselten Trabzonspor ise Avrupa Kupaları'na katılma adına önemli bir üç puanın sahibi oldu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın