Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'dan Flaş Talep!

Trabzonspor'dan Flaş Talep!

Batuhan
28.03.2014 - 15:04

Trabzonspor'dan Flaş Talep!

Hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilen olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak bordo-mavili yönetimden sürpriz bir hamle geldi

Saha olaylarından dolayı alınan 5 maçlık cezaya yapılan itirazla ilgili duruşmaya katılan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu o karşılaşmanın tekrarlanmasının gündemde olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan başkan Hacıosmanoğlu, “Verilen ceza ile ilgili Tahkim Kuruluna gerekli itirazlarımızı yaptık önümüzdeki günlerde kurula bazı belgeler sunacağız. Tahkimin vereceği kararın hemen ardından da futbol federasyonu yönetim kuruluna o karşılaşmanın tekrar oynanması için gerekli yazılı müracaatımızı yapacağız. Bu maçla ilgili hükmen mağlubiyet kararı vermek mümkün değildir” dedi.

'5 MAÇLIK CEZANIN ADALETLİ OLMASI İÇİN CEZA 3 MAÇA İNMELİ'

Başkan Hacıosmanoğlu, “Beşiktaş- Galatasaray maçında yüzlerce binlerce insan sahaya girmiş ve maç tatil edilmiştir. Ve hükmen mağlubiyet kararı verilmiştir. Ancak bizim maçla ilgili aynı şeyler söz konusu değildir olamaz da. Sahaya bir kişinin bile girmediği bir maç nasıl tatil edilebilir veya o maçla ilgili nasıl hükmen mağlubiyet kararı verilebilir. Kesinlikle bu maçla ilgili hükmen mağlubuyet kararı verilemez. Biz bu maçın tekrarını istiyoruz. Hakem isteseydi bu maç kesinlikle devam edebilirdi” dedi.

“Peki bu konuda ne kadar umutlusunuz ?” sorusuna ise Hacıosmanoğlu, “Soruyorum size o Kasımpaşa-Besiktaş maçı tekrar olur muydu ? Ama oldu. Eğer bu federasyon o Kasımpaşa – Beşiktaş maçıyla ilgili tekrar kararı veriyorsa bizim Fenerbahçe maçı da hayde hayde tekrar edecektir. Bu konuda şu ana kadar sessiz kalmamızın ve müracaat yapmamamızın nedeni TFF bununla ilgili kararı disiplin sürecinden sonra ele alacağından. Şu anda o verilen cezanın adaletli noktaya gelmesi için çalışıyoruz. O 5 maçlık ceza adaletli olması için 3 maça inmeli. Bir maçlık indirim adaletli olmaz. 5 bin kişinin sahaya girdiği Beşiktaş maçında 4 maç verdiğiniz noktada bize verilen ceza 5 maç olamaz, bir maç indirim adaletli olmaz” açıklamasını yaptı.

(Sporx)

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın