Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor, Avni Aker'de Fark Yedi

Trabzonspor, Avni Aker'de Fark Yedi

Fatih
09.02.2014 - 20:55

Trabzonspor 2-4 Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup oldu.

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup oldu. Bordo-Mavililer, böylelikle 17 Şubat 2013'te Fenerbahçe maçından 1 sonra evindeki ilk mağlubiyetini aldı.

Trabzonspor-Akhisar

STAT: Avni Aker

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Ali Palabıyık

TRABZONSPOR Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa, Olcan, Zokora, Bourceanu, Özer, Adrian, Henrique, Janko

YEDEKLER: Zeki, Emre, Şahin, Abdulkadir, Zeki, Caner, Kadir

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

AKHİSAR BELEDİYESPOR Emrah Tuncel, Emrah Eren, Uğur, Çağdaş, Serkan, Mehmet, Ivan, Merter, Güray, Kenan, Niasse

YEDEKLER: Evren, Emin, Sertan, Ahmet, Bruno, Bahattin, Kerim

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

MAÇTAN NOTLAR;

AKÇAY KADRODA 5 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, ligin ikinci yarısındaki Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçında alınan beraberliklerden sonra kadroda köklü bir revizyona gitti. Çaykur Rizespor ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düren Yusuf ile birlikte, aynı maçta aldıkları darbelerle sakatlanan Malouda ve Colman da Akhisar Belediyespor maçında riske edilmedi. Akçay’ın özellikle Colman ile görüşerek sakatlık durumunu sorduğu ve bu oyuncuyla yaptığı fikir alışverişi sonrası, 18 kişilik kadroya Colman’ı almadığı öğrenildi.

BOURCEANU VE ÖZER İLK KEZ 11’DE

Akçay, solbek Kadir Keleş’in yerine ise sürpriz bir şekilde Aykut Demir’i bu mevkide oynatırken, Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora’yı da Caner’in yerine stoperde oynattı. Ülkesinin milli takımda bu mevkide oynamaya alışık olan Zokora’nın yerinde ise orta sahada Alexsandru Bourceanu görev yaptı. Takımla birlikte Salı gününden itibaren antrenmanlara çıkan Bourceanu, bu maçla birlikte yeni takımıyla birlikte ilk kez sahaya çıktı. Trabzonspor’un yeni transferlerinden Özer Hurmacı da, kart cezalısı olan Yusuf Erdoğan’ın yokluğunda ilk kez 11’de forma giydi.

AKÇAY: “TÜM FORVETLERİMİZİ HAZIR BULUNDURMALIYIZ”

Tecrübeli teknik adam forvet hattında da revizyona gitti. Antalya kampında sergilediği performans ile formayı kapan ve Beşiktaş ile Çaykur Rizespor maçlarında 11’de görev yapan Emre Güral’ı yedek kulübesine çeken Akçay, Marc Janko’yu 11’de görevlendirdi. Paulo Henrique’ye de iki maç aradan sonra 11’de görevlendiren Akçay, çift forvetli sistemi denedi. Geçtiğimiz haftadaki 11’den 5 farklı isme Akhisar Belediyespor maçında şart tanıyan Akçay, yaptığı değişikliklerle ilgili olarak, maçtan önce yaptığı açıklamada, “Alexsandru Bourceanu takımıza antrenmanlı geldi. Sakatlıklar olunca da kendisine ihtiyaç duyduk. Zokora da stoper olarak dünya kupası oynamış bir oyuncu. Forvet oyuncularımız Janko ve Henrique’yi de kullanmalı ve onları hazır tutmalıydık. Bu maçta da görevi onlar üstlenecek” ifadelerini kullandı.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0