Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'a Bir Şok Daha! Cezası Artabilir...

Trabzonspor'a Bir Şok Daha! Cezası Artabilir...

Fatih
21.03.2014 - 22:49

Trabzonspor'a Bir Şok Daha! Cezası Artabilir...

Taraftarların sebep olduğu saha olayları ve çirkin tezahüratlar sebebiye ağır cezalar alan Trabzonspor'da sular durulmuyor.

Fenerbahçe maçındaki olaylardan beri bir kaos havasının hakim olduğu Trabzonspor 'da sular durulmuyor. Takım bu sezon aldığı cezalar sebebiyle gelecek sezonun çok büyük bir bölümünü seyircisiz oynama tehlikesiyle karşı karşıya.

Avni Aker'de oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan saha olaylarından sonra 1'i kötü tezahürat 5'i de saha içi olaylardan olmak üzere 6 maç ceza alan Trabzonspor, deplasman takımı olarak mücadele ettiği Sivasspor maçında da taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı yüzünden 1 maç daha ceza almıştı.

Bugün 0-0 biten mücadelesini izleyen kadın ve çocuk taraftarlar da yönetimi endişeye düşürdü. Maçın ilk ve ikinci yarısında 'i... fener olamazsın şampiyon' ve 'i... hakem' tezahüratlarının duyulduğu maçta eğer bu çirkin tezahüratlar temsilci raporlarında yer alırsa 1 maç daha Trabzon'un cezasına eklenecek. Trabzonspor'un toplam cezası 8 maça çıktıktan sonra kadın ve çocuklara oynadığı bir maçta bir kez daha temsilci raporunda çirkin tezahürat yer alırsa Trabzonspor çok ağır cezalar alıcak. Alınacak 2 maç ceza bu sefer kadın ve çocuklara değil, başka bir şehirde boş tribünlere oynanacak. Ayrıca seyircisiz oynama cezasından da öte Trabzonspor'un 3 puanı silinecek .

Trabzonspor bu sezon Avrupa Ligi'nde yaşadığı başarıdan sonra hedef olarak hep orayı gösterse de taraftarlarının sebep olduğu cezalar sebebiyle alacağı 3 puanlık ceza ligdeki sıralamaları açısından çok önemli bir kayıp olabilir, hatta Trabzonspor'un Avrupa kupalarına katılmasını engelleyebilir. Öte yandan bu 10 maça varan seyircisiz oynama cezasının getieceği ekonomik darboğaz da yönetimi sıkıntıya düşürecek.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın