Görüş Bildir
Haberler
Trabzon Yerel Basını Öfkeli! "TFF'ye de MHK'ye de Hakeme de Kırmızı"

Trabzon Yerel Basını Öfkeli! "TFF'ye de MHK'ye de Hakeme de Kırmızı"

Enver K.
22.02.2016 - 12:54

Trabzonspor'un 2-1 mağlup olurken 4 futbolcusunun kırmızı kart gördüğü deplasmandaki Galatasaray karşılaşmasında kararlarıyla maça damgasını vuran hakem Deniz Ateş Bitnel, bordo mavili camiada çok büyük tepki gördü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yaptığı açıklamada, “Türk futbol tarihinin en kara gecesini yaşatan TFF ve kara vicdanlı hakemlerini vicdanları ile başbaşa bırakmak, Trabzonspor kamuoyuna yetmez. Buna sebep olanlar ağır bedeller ödemez ise hiç kimse huzur bulamaz” dedi.

SİYAH SAYFALARLA ÇIKTILAR

Trabzon kamuoyu, Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK başta olmak üzere tüm futbol kurumlarına adeta ateş püskürdü. Yerel gazeteler, ağırlıklı olarak siyah zemin kullandıkları sayfalarla müsabakayı dkuyucularına duyurdular. Gazetelerin yazı ve başlıklarında çok ağır ifadeler kullandığı da dikkati çekti.

İlkhaber Gazetesi, “Ölüm ilanı. Türk futbolu dün gece Türk Telekom Arena’da katledildi. Başımız sağolsun.. Yüz karası. Hakem Ddeniz Ateş Bitnel futbol tarihine geçecek bir utanç gecesine imza attı” diyerek hakeme tepki gösterdi.

Günebakış Gazetesi, “Allah adaletinizin belasını versin” başlığının altında,“Adaletsiz Federasyon’un adaletsiz hakemleri Trabzonspor’u biçmeye devam ediyor. Türk futbolunun utanç gecesi! Trabzon’un ocağına ateş düşürdüler”ifadelerine yer verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“BU KART SADECE BİTNEL’E DEĞİL..”

Karadeniz Gazetesi, “Kara vicdana kırmızı kart. Hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart göstererek tüm Trabzon ve Anadolu’nun duygularına tercüman olan Salih Dursun’u alkışlıyoruz. Bu kırmızı kart sadece Bitnel’e değil, sezon boyunca Trabzonspor’un hakkını gasp eden Cüneyt Çakır’a, Süleyman Abay’a, Alper Ulusoy’a, Çağatay Şahan’a, Ali Palabıyık’a ve bunları bizim başımıza musallat edenlere” yorumunu yaptı.

“ÇIK DIŞARI, SENİN BU SAHALARDA YERİN YOK”

Taka Gazetesi, “TFF’ye de MHK’ye de hakeme de kırmızı! Futbolumuzun utanç gecesi. Trabzonspor’un Galatasaray maçını katleden ve 4 futbolcumuza kalleşçe kırmızı kart gösteren Deniz Ateş Bitnel, futbol tarihine kara leke bıraktı. Salih Dursun’dan hakeme: Çık dışarı, senin bu sahalarda yerin yok. Defol git! Deniz Ateş Bitnel dün akşam derbiyi katletti” ifadelerini kullandı.

Kuzey Ekspres Gazetesi, hakeme Galatasaray forması giydirdiği sayfasında, “Bitnel eliyle katliam! Hiç bu kadar alenen olmamıştı. Dün akşam Trabzonspor adeta katledildi. Rezalet yaşandı, futbolun baronları Galatasaray’ı korumak için Trabzonspor’u resmen kurban etti. Bu tiyatro herkesin vicdanını yaraladı”ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“DÜŞÜN ARTIK YAKAMIZDAN”

Son Nokta Gazetesi ise, “Kirli düzene dur kartı” başlığının altında, “Türk futbolunun utanç gecesinde devrim gibi protesto. TFF’si, MHK’si.. Düşün artık yakamızdan.. Çekin gidin. Bir rezil hakem daha çıktı, Türk futbolunun ne kadar kirli olduğunu bir kez daha belgeledi. Salih Dursun, tarihi protestosuyla bu kirli düzene dur diyerek milyonların sesi, Anadolu’nun da kahramanı oldu. Türk futbolu İstanbul’da dünyaya rezil oldu” sözlerine yer verdi.

DİVAN KURULU BAŞKANINDAN SERT TEPKİ

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’de yaptığı açıklamada, “Türk futbol tarihinin en kara gecesini yaşatan TFF ve kara vicdanlı hakemlerini vicdanları ile başbaşa bırakmak, Trabzonspor kamuoyuna yetmez. Buna sebep olanlar ağır bedeller ödemez ise hiç kimse huzur bulamaz” dedi.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Altay

Haksızlık adaletsizlik karşısında susan dilsiz şeytandır herkes bişeyler yapmalı artık