Görüş Bildir
Haberler
Trabzon Samaras'ın Peşinde!

Trabzon Samaras'ın Peşinde!

Batuhan
10.01.2014 - 15:43

Trabzon Samaras'ın Peşinde!

Trabzonspor'un, Antalya Cup'ta 3-1 yenildiği Celtic'in Yunan golcüsü Georgios Samaras'ın transferi için Atletico Madrid ile yarışacağı ifade edildi.

Trabzonspor'un, Antalya Cup'ta 3-1 yenildiği Celtic'in Yunan golcüsü Georgios Samaras'ın transferi için devreye girdiği iddia edildi.

Forvet hattına takviye yapmak isteyen bordo mavililerin, 6 yıldır İskoçya ekibinde forma giyen golcü için Atletico Madrid ile çekişeceği ifade edildi.

Takımdan ayrılmanın eşiğine gelen Samaras için, Atletico Madrid'in birkaç haftadır oyuncunun menajerleriyle görüşme halinde olduğu ve transferi bitirmeye yaklaştığı kaydedildi.

Ancak İngiliz basınında yer alan habere göre; Trabzonspor da son 48 saat içinde golcü oyuncunun transferi için devreye girdi. Trabzonspor'un, Samaras'a toplam bedeli 1.7 milyon pound olan 2 yıllık sözleşme teklif edeceği öne sürüldü.

Sezonu ilk 3 arasında bitirmek isteyen bordo mavililerin, Celtic'e de 750 bin pound civarı bir bedel ödeyeceği ifade edildi.

Celtic'in sözleşme önerisini reddeden Samaras'ın önceliğinin İspanya olduğu ancak Trabzonspor'a transfer olmayı düşünebileceği kaydedildi.

Ajansspor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17241...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın