Görüş Bildir
Haberler
Trabzon'da 4 Futbolcu Kendine Ceza Verdi!

Trabzon'da 4 Futbolcu Kendine Ceza Verdi!

Batuhan
11.11.2015 - 12:40

Kaptan Onur Kıvrak, Salih Dursun, N’Doye, Yusuf Erdoğan ve Mehmet Ekici teknik direktör Şota Arveladze’nin verdiği 4 günlük izinde kendilerine ‘ceza verdi’, çalışmalarına devam etme kararı aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından morallerin bozuk olduğu Trabzonspor’da ilginç bir olay yaşandı. Lige verilen milli arada teknik direktör Şota Arveladze takıma 4 gün izin vermişti. Ancak futbolculardan kaptan , takımın kötü gidişi nedeniyle kendilerine ‘ceza’ verdi ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde idmanlarını sürdürme kararı aldı.

4 günlük süre içinde idman eksiklerini kapatmayı planlayan 4 futbolcunun göstermiş olduğu özveri Trabzon’da büyük takdir topladı.

‘NORMALE DÖNMELİYİZ’

Erkan Zengin ile yumruklaşması nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan, Başakşehir maçıyla formasına kavuşan Mehmet Ekici de Trabzonspor’un ‘normale dönmesi’ gerektiğini söyledi.

Ekici, “Başakşehir mağlubiyeti nedeniyle çok üzgünüm. Yakaladığım pozisyonları gole çeviremediğim için de özür dilerim. Trabzonspor’a yakışmayan sonuçlar alıyoruz. Profesyonel futbolcularız. Demek ki daha fazla çalışıp, daha fazla işimize konsantre olmalıyız... Milli maç arasında toparlanacağız ve Gençlerbirliği maçını kazanıp normale döneceğiz. Bu takım bunu başarabilir” ifadelerini kullandı.

Haber Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0