Görüş Bildir
Haberler
Tottenham Puan Kaybetti, Leicester City Şampiyon Gibi...

Tottenham Puan Kaybetti, Leicester City Şampiyon Gibi...

İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında Leicester City'nin 5 puan gerisinde şampiyonluk umutlarını sürdüren Tottenham, West Bromwich ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Ligde son 3 haftaya 7 puan önde giren Leicester City, çok büyük bir mucize olmazsa şampiyon olacak gibi. Kalan haftalarda Tottenham tüm maçlarını kazansa bile Leicester City'nin alacağı 3 puan şampiyonluğu getirecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Premier Lig'de lider Leicester'ın arkasında zirve takibini sürdüren Tottenham, 35. haftanın kapanış maçında West Bromwich Albion'ı konuk etti.

Mücadelenin tamamında daha etkili olan Tottenham, aradığı golü 33. dakikada buldu. Craig Dawson'ın kendi kalesine gönderdiği topla 1-0 öne geçen Pochettino'nun ekibi, soyunma odasına bu skorla önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında ikinci golü bir türlü bulamayan Tottenham, 73. dakikada adeta soğuk bir duş aldı. Kendi kalesine attığı golle takımının yenik duruma düşmesine neden olan Dawson, bu kez Tottenham filelerini havalandırdı ve mücadelenin son bölümlerine girilirken skor tabelası 1-1'e geldi.

Maçın kalan sürelerinde yeniden öne geçmek isteyen Londra ekibi, aradığı golü bulamadı ve 90 dakika, 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Leicester City son 3 haftaya 7 puan önde girdi.

Bu beraberlikle şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Tottenham, bitime üç hafta kala lider Leicester'ın 7 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Kalan haftalarda Leicester City'nin alacağı bir galibiyet, şampiyonluğu getirecek. Öte yandan White Hart Line'dan bir puanla dönen Tony Pulis'in West Bromwich'i, haftayı 41 puanla 14. sırada tamamladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın