Görüş Bildir
Haberler
Tottenham'dan Asteras'a Farklı Tarife

Tottenham'dan Asteras'a Farklı Tarife

Fatih
24.10.2014 - 00:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tottenham'dan Asteras'a Farklı Tarife

Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 3. maçında Asteras Tripoli'yi konuk eden Tottenham, rakibine gol yağdırdı.

Beşiktaş'ın da yer aldığı Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk iki maçından beraberlikle ayrılan Tottenham, grubun sürpriz lideri Asteras Tripoli'yi 3. haftada konuk etti.

Tottenham sahaya; Lloris, Dier, Fazio, Vertonghen, Davies, Capoue, Dembélé, Townsend, Lamela, Kane, Adebayor 11'i ile çıktı.

Asteras ise sahada; Kosicky, Lluy, Sankare, Zisopoulos, Panteliadis, Munafo Horta, Mazza, Usero, Rolle, Tsokanis, Parra 11'i ile yer aldı.

Mücadeleye hızlı başlayan Tottenham, 13. dakikada Harry Kane'in golüyle öne geçti. 30. dakikada ise uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gol geldi. Ceza sahasının hemen üzerinden 'rabona' diye tabir edilen vuruşla topu köşeye yollayan Lamela, farkı 2'ye çıkardı ve Tottenham ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

66. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Lamela durumu 3-0 yaparken, 76 ve 81. dakikalarda fileleri havalandırarak hat-trick yapan Kane, skoru 5-0 yaptı.

87. dakikada Tottenham, kaleci Lloris'in dopğrudan kırmızı kart görmwesi sonucu 10 kişi kaldı. Oyuncu değişikliği dolan Kuzey Londra ekibinde kaleye geçen Kane, 89. dakikada Barrales'in vuruşunda büyük bir hata yaptı ve Asteras maçtaki tek golünü attı. Tottenham maçı 5-1 kazandı.

Tottenham, puanını 5 yaparken, Asteras ise ilk yenilgisini aldı ve 4 puanla 3. sırada yer aldı.

İnternet Haber

Kaynak: http://spor.internethaber.com/spor/su...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın