Görüş Bildir
Haberler
Tottenham, Chelsea’yi durdurabilecek mi?

Tottenham, Chelsea’yi durdurabilecek mi?

Ali Cetin
05.01.2017 - 01:12

Tottenham, Chelsea’yi durdurabilecek mi?

Gözler Premier Lig’de 13 haftadır kazanan Chelsea’nin üzerinde. Tottenham Hotspur’un Teknik Direktörü Mauricio Pochettino da bunun farkında. Pochettino maç öncesi yaptığı açıklamada “Herkes bizim onları yenmemizi istiyor” dedi.

20. haftaya Chelsea 49, Tottenham 39 puanda girdi. Pochettino, “Her iki takım da formda. Ancak evimizde Chelsea’yi yenerek puan farkını azaltmak istiyoruz” ifadesini kullandı. Chelsea’yi yenmelerinin Premier Lig için iyi olacağını söyleyen Arjantinli teknik direktörün Maviler karşısında hangi taktikle sahaya çıkacağı merak ediliyor. Tottenham bu yıl üçlü savunmayla oynadığı maçlarda iyi performanslara imza attı. Pochettino’nun Chelsea’yi 13 maçlık galibiyet serisine taşıyan üçlü defansa dönüp dönmeyeceği net değil. Londra ekibi, rakibe göre taktik formasyonunda değişikliklere gidebiliyor.

26 Kasım’da Tottenham’ı 2-1 mağlup eden Antonio Conte’nin öğrencileri ise takımların 2-3 günde bir maça çıktığı zorlu yılbaşı sonrası takvimin en çetin mücadelesine çıkacağının bilincinde. Chelsea’de hedef, galibiyet serisi sona erse dahi zorlu deplasmandan mağlup olmadan dönmek. Londra derbisi, Türkiye saati ile 23.00’te oynanacak.

Kaynak: http://sporatik.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın