Görüş Bildir
Haberler
Totişkolarının Büyüklüğü Sayesinde Şöhretine Şöhret Katmış 17 Ünlü İsim

Totişkolarının Büyüklüğü Sayesinde Şöhretine Şöhret Katmış 17 Ünlü İsim

Bu içeriğimizde sizlerle zaman zaman totişkoları sayesinde ünlü olmuş zaman zaman da totişkolarının şöhretine şöhret kattığı 17 ismi paylaşıyoruz. Buyurunuz...

1. Kim Kardashian

1. Kim Kardashian

Listemize hemen Kim Kardashian'la başlayalım. Kim Kardashian'ın totişkosu için pek fazla yorum yapmaya gerek yok aslında. Gördüğünüz gibi kayığın kenarına oturunca aşağı doğru en az bir 5-10 santim kapatmış görüntüyü.

2. Jennifer Lopez

2. Jennifer Lopez

Gelelim bu işlerin ağa babasına. Büyük totişko söz konusuysa eğer bu işin öncülerinden biri kesinlikle Jennifer Lopez'dir. Tüm dünyayı kocaman totişkoyla tanıştıran isimdir kendileri.

3. Beyonce

3. Beyonce

Bu listenin olmazsa olmazlarından biri de Beyonce. Beyonce'nin şarkıcılığına tabii ki söyleyecek lafımız yok ama totişkosunun bu şöhretinde pay sahibi olduğu gerçeğini de göz ardı edemeyiz.

4. Shakira

4. Shakira

Bir diğer şarkıcılığına laf edemeyeceğimiz isim de Shakira ama onun da totişkosunun Beyonce gibi şöhretine şöhret kattığı gerçeğini yadsıyamayız.

5. Nicki Minaj

5. Nicki Minaj

Bu hanımefendinin totişkosu neredeyse dile gelip konuşacak hatta azıcık daha büyüse kendi evine çıkacak.

6. Iggy Azalea

6. Iggy Azalea

Gördüğünüz üzere Iggy'nin totişkosu kendisini yakın koruması gibi bir adım gerisinden takip ediyor.

7. Amber Rose

7. Amber Rose

Bir diğer totişkosunun şöhreti dünyayı sallamış ünlümüz ise Amber Rose. Koca koca saksılar gibi maşallah. Böyle saksılarla çiçek bahçesi kurulur.

8. Coco Austin

8. Coco Austin

Hanımefendinin totişkosunu tepsi niyetine kullanması her şeyi açıklamaya yetiyor sanırım.

9. Sofia Vergara

9. Sofia Vergara

Bu hanımefendiye şöhretini totişkosuyla kazandı demek bayağı bir haksızlık olur aslında. Güzelliği dillere destan bu hanım yine de totişkolarla ilgili bir liste yapılacaksa kesinlikle girmeyi hak ediyor.

10. Khloe Kardashian

10. Khloe Kardashian

İşte tam anlamıyla bütün şöhretini totişkosuna borçlu bir hanımefendi. Tabii ablası Kim Kardashian gerçeğini de unutmamak lazım. Bu hanımefendinin tekli koltuğa oturabileceğini düşünmüyorsunuzdur herhalde. En az iki kişilik koltuk lazım ki rahat rahat oturabilsin.

11. Heidi Montag

11. Heidi Montag

Totişkosu oldukça sağlam bir alan kaplayan ünlülerimizden biri de Heidi Montag.

12. Serena Williams

12. Serena Williams

Şampiyon tenisçinin totişkosunun evinde ayrı odasının olduğunu düşünüyoruz. Çünkü kesin zaman zaman yalnız kalmaya ihtiyacı oluyordur.

13. Eva Longoria

13. Eva Longoria

Bir diğer bağımsızlığını ilan etmek için özgürlük savaşı veren toto Eva Longoria'ya ait. İyi olan kazansın.

14. Eva Mendes

14. Eva Mendes

Şimdi de kalıplara sığmayan bir totişko var karşınızda. Külot falan hak getire kapatamamış totoyu bir türlü hem o da yetmezmiş gibi aşırı sıkılıktan parçalanacakmış gibi duruyor.

15. Tyra Banks

15. Tyra Banks

Elbise dikilirken ekstra kumaş kullanılan birkaç ünlüden biri.

16. Scarlett Johansson

16. Scarlett Johansson

Latin ya da siyahi ırk genlerini taşımayıp da koca bir totişkoya sahip olabilen ender ve şanslı insanların başını Scarlett Johansson çekiyor.

17. Rihanna

17. Rihanna

Ve tabii ki Rihanna. Muhteşem fiziğinin yanına bir de harika ve koca bir totişko ekleyen Rihanna 'altın oran'ın ayaklı tanımı gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
414
229
130
72
47
31
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BwK

siz harbi malsınız sanırım sırf kalcalari büyük diye serena williamsi bu listeye eklemişsiniz koca götü sayesinde değil koca götüne rağmen yaptıgı işte dünya... Devamını Gör

Aybüke Aytekin

PEKİ KADINLARI SAVUNMAK İÇİN SÜREKLİ PAYLAŞIM YAPAN ONEDIO'NUN BÖYLE BİR ŞEY PAYLAŞMASININ ORANTISIZLIĞI? (ÇÜNKÜ BU BAYA AŞAĞILAMA KİMSE GÖTÜYLE FALAN ÜNLÜ O... Devamını Gör

Osman Değirmenci

yanılıorsun bağyan kardashianlar cocolar oldular :/

deli-sabit

Hiç şaşırtmadı içerik-editör uyumu.