Görüş Bildir
Haberler
Toplumun Dayattığı Güzellik Algılarını Önemsemeyip Farklılıklarını Gururla Taşıyan 14 Ünlü

etiket Toplumun Dayattığı Güzellik Algılarını Önemsemeyip Farklılıklarını Gururla Taşıyan 14 Ünlü

Sheida
21.09.2018 - 09:47 Son Güncelleme: 21.09.2018 - 10:07

Hastalıkları ya da genetik anomalileri sebebiyle toplumun güzellik algısına ters olsalar da bu özelliklerini gururla taşıyıp, kariyerlerinde büyük başarılar elde eden ünlüleri sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Karolina Kurkova

1. Karolina Kurkova

Çekoslovakyalı model Karolina Kurkova'yı Victoria Secret defilelerinden tanıyoruz. Dergiler için photoshoplanan fotoğraflarının aksine, yukarıda gözüktüğü gibi Karolina'nın göbek deliği olmadığını görebilirsiniz. Bu çocukluğunda geçirmiş olduğu bir ameliyattan kaynaklanıyor.

2. Melanie Gaydos

2. Melanie Gaydos

Genetik hastalıklar, toplumun güzellik tabuları nedeniyle çoğu zaman insanların kendilerini kötü hissetmelerine sebep olsa da, Melanie Gaydos bu durumu mutlulukla kucaklayan insanlardan biri. 28 yaşındaki model ektodermal displazi sendromu nedeniyle görme kaybı ve saç kaybı yaşıyor. Bütün bunlar tabii ki dünyaca ünlü bir model olmasının önünde engel değil!

3. Megan Fox

3. Megan Fox

Hollywood'un en başarılı oyuncularından Megan Fox, güzelliğiyle hepimizin başını döndürüyor. Baş parmağındaki anomali bazı insanlar tarafından kusur olarak görülse de, Megan objektiflere baş parmağını göstermekten asla çekinmiyor. İlk zamanlar insanların kötü eleştirilerinden dolayı öz güvenini kaybetmiş olsa da şu an her ayrıntısıyla bütün vücudunu seviyor!

4. Sylvester Stallone

4. Sylvester Stallone

90'lı yılların film sektörü ikonu Sylvester Stallone'un kusursuz oyunculuk yeteneğini tabii ki tartışamayız. Sinema geçmişinden önce yüzündeki sinirler zarar gördüğü için epeyce zorluk çekmiş. Hatta suratının yarısını neredeyse oynatamaz haldeymiş. Rambo filmine damga vuran imza yüz ifadesiyse bu rahatsızlığından kaynaklanıyormuş.

5. Seal

5. Seal

Ünlü şarkıcı Seal'in yüzündeki izlerin kötü bir sivilce geçmişinden kaynaklandığını düşünüyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. Bu izler bir çeşit lupustan kaynaklanıyor. Güneşe maruz kalan ciltte yaralar ve lekeler oluşuyor. Tabii ki bu izlerin hiçbirisi kusursuz müziğine engel değil!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Paola Antonini

6. Paola Antonini

2014 yılında, sarhoş bir sürücü yüzünden bir bacağını kaybeden Paola, pes etmek yerine savaşmayı seçiyor ve modellik kariyerinde hızla yükseliyor. Yapamayacağını ve model olmak için eksik olduğunu düşünen insanlara ise kahkahalarıyla tokat gibi cevaplar veriyor!

7. Lily Allen

7. Lily Allen

Başarılı müzisyen Lily Allen, konserlerinde ve kırmızı halıda riskli kıyafetler giymekten hiç mi hiç çekinmiyor. 3. bir göğüs ucuna sahip olması, dekolteli kıyafetler giymesine neden engel olsun ki?

8. Kate Bosworth

8. Kate Bosworth

Heterokromi nedeniyle, Kate Bosworth'un bir gözü maviyken diğer gözü kahverengi ve mavi!

9. Andy Garcia

9. Andy Garcia

Kulağa bir kitaptan alınmış hikaye gibi gelse de Andy Garcia, doğduğunda omzuna yapışık bir ikizi varmış. Omuzundaki ameliyat izini ise dikkatli bakarsanız görebilirsiniz. Peki bu başarılı bir oyuncu olmasına engel mi? Tabii ki değil!

10. Mila Kunis

10. Mila Kunis

Ünlü oyuncu Mila Kunis, çocukluğunda kronik iris iltihabından muzdaripti. Hatta bu nedenle bir gözü görmeden yaşamıştı. Bu hastalığın sonucu olarak gözlerinde ufak bir renk farklılığı var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gerard Butler

11. Gerard Butler

Gerard Butler küçükken kulak çınlaması nedeniyle ameliyat oldu. Bu yüzden kulaklarından biri diğerine göre biraz büyük ve kepçe. Hatta bu farklılığı gizlemek için Tomb Raider filminde kulağını makyajla yapıştırdılar.

12. Milo Ventimiglia

12. Milo Ventimiglia

This is Us dizisinin yıldızı Milo Ventimiglia, dudak sinirlerinin işlevinin kötü olması sebebiyle dudaklarını düzgün bir şekilde oynatamıyor. Hatta üst dudağında his kaybı bile var.

13. Milas Teller

13. Milas Teller

İnsanlar çoğu zaman yüzlerinde yer alan yara izlerini saklamak ister ve kötü hisseder. 31 yaşındaki aktör Milas ise yüzündeki izleri göstermekten hiç çekinmiyor. Bu izler tabii ki kariyerindeki başarısını da gölgeleyemiyor.

14. Owen Wilson

14. Owen Wilson

Hollywood yıldızları arasında oluşan burun estetiği furyasına katılmayıp, karakteristik burnunu gururla taşıyor Owen Wilson!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
886
239
42
20
14
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Özdemir

Hepsi ok de Megan foxun parmağı dışında yaptırmadığı yeri yok ki 😀

Pasif Kullanıcı

Megan Fox doğal mı?Siz ne içiyorsunuz?

Pasif Kullanıcı

Ulan parmağı lan parmağı allahın özürlüsü

ay_seagull

başlıkla verilen örnekler alakasız. Örnekler birbirleri ile alakasız. Herşey ameliyatla değiştirilemez kiToplumun dayattığı güzellik anlayış denmiş bu örnekl... Devamını Gör

ay_seagull

Yaralrını göstermekten hiç çekinmiyor denmiş naspsın adam yüzüne poşet mi geçirsin