Görüş Bildir
Haberler
Dudak Şekillerinin İnsanların Karakterini Birebir Anlattığını Biliyor muydun?

Dudak Şekillerinin İnsanların Karakterini Birebir Anlattığını Biliyor muydun?

Yüz okuma konusunda uzman olan Jean Haner'e göre, dudak şekillerimiz karakterimiz hakkında düşündüğümüzden çok daha fazlasını söylüyor! 

Daha güzel görünmek için yapılan estetik operasyonlara kesinlikle karşı olan Haner, 'Belli bir sebepten dolayı, sahip olduğunuz yüz hatlarınızla dünyaya geldiniz!' diyor ve ekliyor 'Kendinizi olduğunuz gibi kabullenin ve sevin.'

Karşınızda Haner'in dudak şekillerine göre yaptığı kişilik analizleri:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yuvarlak Dudaklar

1. Yuvarlak Dudaklar

Üst dudağınızın 'M' yapan kısmı, daha yuvarlak hatlara sahipse, yani küçük 'm' harfini andırıyorsa siz 'Yuvarlak Dudaklılar' kategorisine giriyorsunuz.

Yuvarlak dudaklara sahip olanlar fazlasıyla detaycı ve nazik insanlardır. Konu şefkate geldiğinde ise kimse onların eline su dökemez. Haliyle de insanları ve onlarla ilişkilerini çok önemserler. Onlardan da aynı nezaketi ve ilgiyi haklı olarak beklerler. Kendilerine değer verildiğini hissettiklerinde onlardan mutlusu da, mutlu edeni de yoktur.

2. Kalp Şeklindeki Dudaklar

2. Kalp Şeklindeki Dudaklar

Üst dudağınızın 'M' yapan kısmının uçları sivri, dudak şekliniz ise genel itibariyle kalbi andırıyorsa siz 'Kalp Şeklindeki Dudaklara' sahipsiniz demektir!

Kalp şeklinde dudaklara sahip olan kişiler, hayatlarında çok ama çok sosyaldirler. Ayrıca yaratıcı ve kıvrak zekalıdırlar. Bu kıvrak zeka, onların düşünmeden konuşmasına neden olsa da; iletişim konusunda aşmış bireyler olmaları en zor durumları bile toparlayabilmelerini sağlar. Sanatçı bir ruha sahip olan kalp dudaklılar, derinlerinde ise oldukça romantik kişilerdir. Onları sevmenin yeri ayrıdır, onlar tarafından sevilmekse apayrıdır!

3. İnce Dudaklar

3. İnce Dudaklar

Hem alt dudağınız, hem de üst dudağınız ince yapılı ise siz de bu kategoriye giriyorsunuz demektir!

İnce dudaklara sahip olanlar çoğunlukla yalnızlığı severler. Birilerinin dikkatini çekmek, ortamda popüler kişi olmak gibi bir dertleri yoktur. Kendi hallerinde olmak onları en çok mutlu eden şeydir. İlişkilerinde de rahat olmayı, kendileri gibi davranabilmeyi tercih ederler. Yanlış anlamayın, bu durum onları kötü ilişki insanı yapmaz. Sadece, sınırlarına saygı duyulmasını beklerler ve bunu yapanlarla son derece sağlam ilişkiler kurabilirler.

4. Dolgun Dudaklar

4. Dolgun Dudaklar

Hem alt dudağınız, hem de üst dudağınız dolgunsa sizi de buraya alalım!

Dolgun dudaklara sahip olanlar, insanlara karşı çok özverilidirler. Hayatlarındaki insanları çok önemserler, daha da ötesi onlar için yapmayacakları şey yoktur. Bunu da bir külfet gibi değil, aksine keyif alarak yaparlar. Haliyle harika ebeveynler çoğunlukla kalın dudaklara sahip kişiler arasından çıkar. En iyi arkadaşlar, dostlar da öyle... Çünkü onlar insanlarla çıkar ilişkisi değil, derin bağlar oluştururlar. Özetle güzel insandırlar bu dolgun dudaklılar, sevin onları. ☺️

5. Nizami Dudaklar

5. Nizami Dudaklar

Dudaklarınız ne çok ince ne de çok kalın ise, yani ortalama bir boyda ve yapıdaysa siz nizami dudaklara sahipsiniz demektir.

Nizami dudaklara sahip olanlar, ilişkilerinde dengeyi severler. Onlarla mutluluk kaçınılmaz gibi bir şeydir. Çünkü onlar gelgitli bir ilişkiden de, o ilişki içinde yaratılan dramalardan da nefret ederler. Ne ilgi aşığı tiplerdir, ne de umursamaz. Özetle tam anlamıyla her konuda harika insanlardır. Onları bulduysanız sarılın, bırakmayın. Zira öyleleri biraz değil, baya zor bulunur!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Üst Çizgisi Belirsiz Olan Dudaklar

6. Üst Çizgisi Belirsiz Olan Dudaklar

Üst dudak çizginiz belli belirsiz bir yapıdaysa sizi de buraya alalım!

Bu dudak şekline sahip olanlar oldukça arkadaş canlısı, içten ve samimidirler. Kendilerinden çok etraflarındaki insanları önemserler. Bu özellikleri kimi zaman onlara zarar verse de, onlar hallerinden hiç şikayet etmezler. Sorumluluk sahibidirler. Onlara eğlenmek de, evlenmek de çok yakışır.

7. Kısa Dudaklar

7. Kısa Dudaklar

Kısa & Dolgun Dudaklar

Hem kısa(enine doğru), hem de dolgun dudaklara sahip olanlar; ikili ilişkilerinde ilk olarak kendilerini düşünürler. Yeteri kadar ilgi ve sevgiyi aldıklarını fark ettiklerinde, ilişkilerini inanılmaz sahiplenirler. Partnerlerini de öyle elbette... Zordurlar, ancak onların kalbini fethettiyseniz hayatlarınızı güzelleştirmek için ellerinden geleni yaparlar.

Kısa & İnce Dudaklar

Kısa(enine doğru), ancak ince dudaklara sahip olanlar çekingen karaktere sahiptirler. Diğer insanlarla iletişim kurmak konusunda birazcık zorlanabilirler. Ancak karşılarındaki kişiye içleri ısındıktan sonra, duvarlarını bir bir kaldırırlar. Sonrası mı? Salt ve gerçek samimiyet...

8. Üst Dudağı Yok Denecek Kadar İnce Olanlar

8. Üst Dudağı Yok Denecek Kadar İnce Olanlar

Bu dudak şekline sahip olanlar çalışmayı severler. Hırslı ve disiplinlidirler. Hayallerini amaçlara dönüştürüp birer birer gerçekleştirirler. Kendi yarattıkları dünyalarına birilerini almaları biraz zordur. Hayat koşturmasından sevmeye vakit bulabilirlerse onu da hakkıyla yaparlar. İlişkilerini de sırtlarına alıp hayalleri ve hayatları peşinden gitmeye devam ederler.

9. Geniş ve Dolgun Dudaklar

9. Geniş ve Dolgun Dudaklar

Ağız yapısı büyük, dudakları ise dolgun olanlar buraya!

Bu dudak yapısına sahip olanlar konuşmayı severler. İletişim yetenekleri fazlaca gelişmiştir. Sizi sözcükleriyle etkileri altına almaları kaçınılmazdır. Bu tatlı dillerine bir de cömert ve yardımsever kişilikleri eklenince tadından yenmezler.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
283
107
78
68
67
62
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın