Görüş Bildir
Haberler
Topbaş: 'Damadım İhanet Şebekesiyle Yollarını Ayırmadıysa Cezasını Çekecektir'

Topbaş: 'Damadım İhanet Şebekesiyle Yollarını Ayırmadıysa Cezasını Çekecektir'

ATKN
18.08.2016 - 11:52 Son Güncelleme: 18.08.2016 - 13:36

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 18 ilde TUSKON ve üye şirketlere operasyon düzenlendi. Haklarında gözaltı kararı bulunan 187 şüphelinin tüm mal varlıklarına el koyma kararı verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı da gözaltında.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde, TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Güllüoğlu Baklavaları'nın sahipleri Faruk Güllüoğlu ve Nejat Güllüoğlu'nun da aralarında bulunduğu 187 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Kadir Topbaş'ın damadı gözaltında

Kadir Topbaş'ın damadı gözaltında

Ömer Faruk Kavurmacı

Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı da hakkında gözaltı kararı olan isimler arasında yer alıyor. Kavurmacı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı oluyor.

Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da aralarında bulunduğu 204 adreste arama başlatıldı. 

Diğer yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 187 şüphelinin tüm mal varlıklarına da el koyma kararı verdi.

Haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerin bir kısmının TUSKON yönetiminde bulunduğu, bazılarının ise üye olduğu belirtildi.

Soruşturma kapsamında tüm şüpheliler hakkında, ''terör örgütüne üye olmak'' ve ''terör örgütüne finans sağlamak'' suçlarından işlem yapılacağı kaydedildi.

Doğan Haber Ajansı, 187 isimden, aralarında Faruk Güllüoğlu ve Ömer Faruk Kavurmacı'nın da bulunduğu 60 kişinin gözaltına alındığı paylaşıldı.

Topbaş'tan damat açıklaması

Topbaş'tan damat açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş sosyal medya hesabından konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Topbaş, 'FETÖ operasyonunda damadım Ömer F. Kavurmacı gözaltına alındı. 17/25 Aralık'tan sonra damadım bu ihanet şebekesi ile yollarını ayırdığını beyan etti. Yargı süreci elbette gerçeği ortaya çıkaracaktır. Eğer damadım beyanının aksine davranmışsa hak ettiği cezayı çekecektir. Kızım Fatıma dahi olsa elini keserim' diyen bir Peygamberin ümmetiyiz' dedi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
21
8
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Özdemir

Bu FETÖ ve köpeklerinin 17/25 aralıkdan öncede ne oldukları belliydi be bırakın bu ayakları..

Pasif Kullanıcı

beraber yürüdünüz siz bu yollarda