Görüş Bildir
Haberler
Tolgay Arslan: “Avrupa’dan Teklif Aldım”

Tolgay Arslan: “Avrupa’dan Teklif Aldım”

Enver K.
25.12.2015 - 18:48

Sakatlığının ardından yeniden çalışmalara başlayan Tolgay Arslan, açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş’ın sezon öncesi kampında sakatlanarak siyah-beyazlı camiayı üzen Tolgay Arslan, Nevzat Demir Tesisleri’ne geri döndü ve takımdan ayrı olarak bireysel çalışmalarını devam ettiriyor. Beşiktaş’ın yıldız orta sahası, Lig TV’ye özel röportaj verdi.

Tolgay “En çok neyi özledin?” sorusuna, “Mücadele etmeyi, adama girmeyi özledim” dedi.

Uzun süredir sakatlığı bulunan yıldız futbolcu sezonun ilk yarısını sakat geçirmişti. Tolgay sakatlığıyla ilgili olarak ise “Eslem’in bir suçu yok, hatalı olan benim” dedi. Formasına yeniden kavuşacağı için çok mutlu olduğunu da söyleyen Tolgay, “Futboldan uzak kaldığım dönemde çok zorlandım. Takımdan ayrı kalmak çok zor oldu. Arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için üzüldüm. Mücadele etmeyi, adama girmeyi özledim” şeklinde konuştu.

“AVRUPA’DAN TEKLİF ALDIM”

Avrupa’dan teklif aldığını da açıklayan Tolgay, Şenol Güneş’in sakatlığı süresinde kendisine çok yardımcı olduğunu ifade etti. Beşiktaşlı futbolcu, Süper Lig’i de “Çok sert bir lig” diye nitelendirirken “Almanya’dan çok farkı yok. Almanya’da futbolcular çok disiplinli ama Türkiye’de futbol çok sert oynanıyor” şeklinde görüş bildirdi.

Tolgay Arslan ayrıca Türk Milli Takımı’nda oynamak istediğini ama Almanya Ümit Milli takımında oynadığı için bu konuda birtakım engeller olduğunu açıkladı.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın