Görüş Bildir
Haberler
Tolga Zengin'in En Zor Maçı!

Tolga Zengin'in En Zor Maçı!

Batuhan
24.01.2014 - 14:11

Tolga Zengin'in En Zor Maçı!

Yetiştiği, kaptanlığını yaptığı takıma karşı oynayacak olan Tolga Zengin, “Benim duygum, duruşum belli. Ancak işime, ekmeğime de saygılıyım” dedi.

Sezon başında Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan, kısa sürede gösterdiği performansla Siyah-Beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen Tolga Zengin, en zor sınavlarından birine yarın çıkacak. Altyapısından yetiştiği, kaptanlığını yaptığı Trabzonspor’a, kendi evi Avni Aker’de misafir olacak deneyimli file bekçisine Bordo-Mavili tribünlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Daha önce böyle bir durum yaşamadığını ve o nedenle tam olarak neler hissedeceğini bilmediğini ifade eden Tolga Zengin şunları söyledi:

‘İlk kez yaşayacağım’

“Trabzonspor’a karşı hiç Avni Aker’de rakip olmadım. Bunun duygusunu bilemem. Elbette farklı olacak. Benim duruşum, duygum bilinen bir gerçek. Ancak Tolga Zengin’i tanıyanlar, sevenler, anlayanlar da bilir ki, ekmek yediğim, işimi yaptığım forma kutsaldır. O nedenle çıkacağım, işimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Beni seven Trabzonlu, Trabzonsporlular da zaten bundan başkasını beklemez.”

Fanatik

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17287...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın