Görüş Bildir
Haberler
Tolga Zengin: "Eğer Şampiyon Olursak En Büyük Pay Taraftarımızın"

Tolga Zengin: "Eğer Şampiyon Olursak En Büyük Pay Taraftarımızın"

Enver K.
02.11.2015 - 19:17

Beşiktaş Dergisi'ne konuşan kaptan Tolga Zengin, 'Yolun sonunda bu şampiyonluğu kazanabilirsek en büyük pay üç sezondan beri bizi her yerde destekleyen taraftarımızın olacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tolga Zengin; Beşiktaş Dergisi’ne konuştu. İşte bazı bölümler;

“Çok uzun zamandan beri konuşmuyordum. Her insan gibi ben de zor zamanlar geçirdim. Otuz altı maçın otuz altısında da banko oynayan bir kaleciyken, geçen sezon şanssız sakatlıklar yaşadım. Ama demek ki bu talihsizlikler de benim için bir sınavdı.”

“Olumsuz haber yapanlarla mücadele etmem, enerjimi boşa harcamak ve motivasyonumu olumsuz etkilemek anlamına geliyordu.”

“Bana göre futbol, amatör duygularla oynandığı zaman güzelliğini korur. İnsanı en az yoran sahadır aslında... En güzel yer orası.”

“Taraftarlarımıza ‘Nerede olursak olalım bizi destekleyin’ demiyorum, çünkü zaten nereye gitsek bizi destekliyorlar. Bizim taraftarımız kulübüne çok bağlı. Onlardaki o sevgiyi, takımı sahiplenmeyi hissediyoruz. Yolun sonunda bu şampiyonluğu kazanabilirsek en büyük pay üç sezondan beri bizi her yerde destekleyen taraftarımızın olacak.”

Ajansspor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın