Görüş Bildir
Haberler
Tolga Zengin : "Adil Yönetim İstiyoruz"

Tolga Zengin : "Adil Yönetim İstiyoruz"

Mustafa Murat ARSLAN
17.03.2014 - 13:47 Son Güncelleme: 17.03.2014 - 13:50

Tolga Zengin : "Adil Yönetim İstiyoruz"

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, bu sezon en çok hakem hatasının kendilerine yapıldığını söyleyerek, “Sessiz kalıyorsak ve ortalığı yangın yerine çevirmiyorsak sadece saygımızdan. Adil yönetim istiyoruz” diye konuştu.

Kara Kartal’ın Rizespor mücadelesinde puan kaybı yaşaması sonrası, bir tepki de takım kaptanı Tolga Zengin’den geldi. Bu sezon en fazla hakem hatasının kendilerinin oynadığı maçlarda olduğunu söyleyen deneyimli kaleci, adalet vurgusu yaptı. Hataların ardından sessiz kalmalarının sadece saygılarından ötürü olduğunu söyleyen 30 yaşındaki eldiven, “En fazla hakem hatası bize karşı oldu bu sezon. Sessiz kalıyorsak ve ortalığı yangın yerine çevirmiyorsak bu tamamen saygımızdan. Biz kimseden ayrıcalık istemiyoruz. Sadece adil yönetim istiyoruz” dedi.

‘Zirve iddiamız sürüyor’

Şampiyonluk iddiası için geri planda kalan Beşiktaş’ın kalan haftalarda bu durumu düzeltebiliceğine değinen Tolga Zengin, “Her geçen hafta sürpriz bir sonuç ortaya çıkabilir. Bu bizim için de geçerli tabii. Biz, taraftarımızın bizden beklediği şekilde sahada elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve bunu da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

FANATİK

Kaynak: http://www.spor1903.com/tolga-zengin-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0