Görüş Bildir
Haberler
TIR'ları Durduranlara Soruşturma

TIR'ları Durduranlara Soruşturma

Fatih UZUN
31.01.2014 - 20:04 Son Güncelleme: 31.01.2014 - 20:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tırlarları Durduranlara Soruşturma

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, Adana ve bölgesinde durdurulan tırlarla ilgili ihbarların yapılış biçimi ve izlenen yola ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, Terörle Mücadele Kanunu'nun (TMK) 10. Maddesiyle Görevli Başsavcıvekilliğine 'Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbaratı Kanunu' kapsamına giren konulara ilişkin çeşitli tarihlerde suç ihbarlarının yapıldığının kamuoyunca bilindiği kaydedildi.

Olayın tüm yönleriyle araştırılıp açıklığa kavuşturulabilmesi için konunun soruşturulmasına karar verildiği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

'İhbarlarda izlenen yol, yapılış şekli ile yazılı ve görsel medyada ihbarların yapılış amacıyla ilgili yoğun şekilde gündeme getirilen devletin istihbarat hizmetlerinin zafiyete uğratıldığı ve karşı casusluk faaliyetinin yapıldığı iddialarına ilişkin olarak olayın tüm yönleriyle araştırılıp açıklığa kavuşturulabilmesi için 2937 sayılı yasanın hükümleri ve TCK 330 kapsamında konunun soruşturulmasına karar verilmiş olup basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

  • Yenişafak
Kaynak: http://yenisafak.com.tr/gundem-haber/...

Durdurulan Tır'lar İçin Casusluk Soruşturması

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, Adana ve bölgesinde durdurulan tırlarla ilgili ihbarların yapılış biçimi ve izlenen yola ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, Terörle Mücadele Kanunu'nun (TMK) 10. Maddesiyle Görevli Başsavcıvekilliğine 'Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbaratı Kanunu' kapsamına giren konulara ilişkin çeşitli tarihlerde suç ihbarlarının yapıldığının kamuoyunca bilindiği kaydedildi.

Olayın tüm yönleriyle araştırılıp açıklığa kavuşturulabilmesi için konunun soruşturulmasına karar verildiği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

'İhbarlarda izlenen yol, yapılış şekli ile yazılı ve görsel medyada ihbarların yapılış amacıyla ilgili yoğun şekilde gündeme getirilen devletin istihbarat hizmetlerinin zafiyete uğratıldığı ve karşı casusluk faaliyetinin yapıldığı iddialarına ilişkin olarak olayın tüm yönleriyle araştırılıp açıklığa kavuşturulabilmesi için 2937 sayılı yasanın hükümleri ve TCK 330 kapsamında konunun soruşturulmasına karar verilmiş olup basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Milliyet

Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/durduru...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0