Görüş Bildir
Haberler
Tıp Çok İlerledi! Kadınların En Çok Talep Gösterdiği Genital Estetik Uygulamaları

etiket Tıp Çok İlerledi! Kadınların En Çok Talep Gösterdiği Genital Estetik Uygulamaları

Genital operasyonlar, artık dünya genelinde kadınların en çok tercih ettiği uygulamalardan biri. Bunlardan bazılarını daha önce duymuş, bazılarını ise aklınızın ucundan bile geçirmemiş olabilirsiniz Sonuç olarak bir talep ve gereklilikten doğan tedavi yöntemlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Buyrun en çok tercih edilen genital operasyonlardan bazılarını incelemeye:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lazerle Vajen Daraltma

1. Lazerle Vajen Daraltma

Genital estetiğin en çok tercih edilen muayenelerinden biri olduğunu söylemek mümkün. Siz belki bilmiyorsunuz ama kadınların çoğu artık bu yöntemi kullanıyor. 'Tamam da niye?'dediğinizi duyar gibiyiz.

Çünkü doğum, ilerleyen yaş ve genetik yatkınlık gibi sebepler vajinanın genişlemesine sebep olabiliyor. Bu da kadınlarda haliyle rahatsızlığa sebep oluyor. Böyle durumlarda ağrısız ve acısı bir yöntemle, ortalama 20 dakikalık bir işlemle sorun hallediliyor. Ne kolay di mi?

Vajina daraltma işleminin asıl amacı elbette organın fonksiyonlarını geri kazanması. İşlemden sonra cinsel ilişki sırasında kadın ve erkeğin daha fazla haz sahibi olduğu da söyleniyor. Uzmanların yalancısıyız...

2. İç - Dış Dudak Estetiği

2. İç - Dış Dudak Estetiği

Bunun sebebi de yine diğer genital problemler gibi. Doğum, yaş faktörü ve doğuştan gelen yapı. İç veya dış dudakları büyük olan kadınların karşılaştıkları en büyük problem tayt, pantolon, bikini seçimlerinde yaşadıkları zorluklar.

Bu orantısız büyüklük enfeksiyonlara da sebep oluyor. O yüzden bu operasyonlardaki ilk amaç enfeksiyon riskini azaltmak. İç dudakların, dış dudaklardan büyük olduğunu anlamanın en kolay yolu da bacakları kapalı konuma getirdiğinizde iç dudakların taşacak kadar görünmesi. Normal şartlar altında bacaklar kapalıyken görünmemesi her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Labioplasti denilen ameliyat, kadınların bu derdine son vermek için bulunmuş. Operasyondan sonra 1 ay boyunca cinsel ilişki, havuz, deniz gibi etkinlikler yasak. Sonrası iyilik, güzellik...

3. Klitoris Estetiği

3. Klitoris Estetiği

Klitoris, kadın cinsel organının üstünde, küçük dudakların bittiği yerde yer alıyor. Ama şekli hiçbir kadında aynı değil. Bunun da doğum yapmış olmakla veya yaşla pek ilgisi yok.

Cinsel ilişki sırasında sertleşen ve duyarlılığı sağlayan klitorisin etrafındaki dokulara yapılan estetik müdahalelerin orgazmı kolaylaştırma etkisi biliniyor. Ameliyatlarda aslında klitorise doğrudan müdahale edilmiyor. Etrafındaki iç ve dış dudak ile klitoral deri şapkasına yeniden şekil veriliyor. Amaca göre ya içe gömülü klitorisin dışarı çıkması sağlanıyor. Ya da büyüklüğünden ötürü memnuniyetsizlik varsa kamufle ediliyor.

Klitoris ameliyatı, doktorun ve hastanın tercihine göre lokal veya genel anesteziyle yapılıyor. 20-30 dakika sürüyor ve yaklaşık 3-6 bin TL’ye mal oluyor. Ameliyattan sonra hasta 7-10 günde normal yaşamına dönebiliyor.

4. G Noktası Büyütme

4. G Noktası Büyütme

Tam olarak nerede olduğu yıllarca tartışılan G noktası, kadınların en önemli haz noktalarından bir tanesi. Bu zevki yeterince yaşamadığını düşünenler ya da doruklara çıkartmak isteyenler tarafından uygulanan bir yöntem. Adı da G Shock!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsel ilişki sırasında vajinal orgazmı sağlayan G noktası cerrahi olmayan, basit bir kollajen enjeksiyonu ile büyütülüyor. G shot birkaç dakika kadar süren, vajina mukozası altına dolgu maddesi (hyaluronik asid) enjekte edilerek gerçekleştirilen oldukça basit, cerrahi olmayan, ancak mutlaka deneyim gerektiren bir uygulama.

İşlem istek dahilinde 8-12 ayda bir tekrarlanabiliyor. İşlemden 6 saat kadar sonra cinsel ilişkiye girmenizde bir sakınca bulunmuyor. Hyaluronik asid, hayvansal kökenli bir dolgu maddesi olmadığı için güvenilir, Enfeksiyon riski de taşımıyor.

5. Kızlık Zarı Onarımı

5. Kızlık Zarı Onarımı

Toplumların 'bekaret' tabusu sebebiyle geliştirilmiş bir tedavi yöntemi. Gerekli olup olmadığı tartışılır. Ancak bir kadın için pek de kendi başına, isteyerek alacağı bir karar gibi görünmüyor.

Kısa süreli ve uzun süreli olmak üzere iki adet operasyon tipi var. Geçici kızlık zarı dikimi, evlenmeden 1 hafta önce uygulanıyor ve yaklaşık 10-15 dakikalık bir uygulama . Kalıcı olan ise 30-40 dakikalık cerrahi bir operasyon ile gerçekleşiyor ve ömür boyu kalıyor.

Uzmanlar, dikilmiş bir kızlık zarının erkekler tarafından anlaşılmasının mümkün olmadığını söylüyor. Zaten burda amaç kızlık zarını eski haline döndürmek değil, ilişki sırasında kanama yaratmasını sağlamak.

6. Bir de tabii son zamanlarda çok konuşulan "Vajina Beyazlatma" var. Onun detayları için de şöyle buyrun:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
481
251
189
101
91
90
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Negan Smash

Kokuyu önleyebilecek olan bir şey var mı acaba? Yapın bunları ben desteklerim. Hatta anal bleach de yaptırabilirsiniz. Ama şu zar diktirmeyi ölüm tehlikesi y... Devamını Gör

nttblck

Yapacağınız metaforu sikeyim, sayenizde artık ne zaman mouse görsem aklıma vajina gelecek.

DJAN

Herşeyi anladıkta... O fotograflar, GİF'ler ne öyle...?