Görüş Bildir
Haberler
Tip-1 Diyabetli Biriyle Evlenilebilir Mi?

Tip-1 Diyabetli Biriyle Evlenilebilir Mi?

Diyabetim Ben
07.06.2016 - 23:48

Tip-1 Diyabetli Biriyle Evlenilebilir Mi?

Biz 10 yıldır Eşref ile tanışıyoruz. Evliliğimizde ise 6. yılımız bitmek üzere 8 Haziran’da evlenmiştik. Tip-1 Diyabetli Biriyle Evlenilebilir Mi? sorusu da galiba hiç aklımıza gelmedi.

Ki biliyorsunuz tip-1 diyabetli benim. Özellikle kız çocuklarının tip-1 diyabeti, evlenemez, kimse almaz diye, saklanan bir ülkedeyiz. Oldukça acı

Yaz dönemi evliliklerin arttığı bir dönem. Bu aralar da hem mail, hem whatsapp mesajı hem de sosyal medya üzerinden sürekli aynı soruyla karşılaşıyorum. Tip-1 diyabetli biriyle evlenilir mi? Komplikasyon yaşar mı? Ailemi ikna edemiyorum. Ailem karşı çıkıyor. Biz bu sorunlarla hiç karşılaşmadık. Zaten biri bir şey deseydi (birinden kastım erkek tarafı ) çizgimden çıkardım galiba

Özellikle komplikasyon yaşar mı gibi bir sorunuz varsa bence hiç evlenmeyin. Geri dönün. O evlilik ne size ne de evleneceğiniz kişiye bir fayda sağlar.

Diyabetimben.com üzerinden de bize sıklıkla gelen soruya çektiğimiz bu videoyla cevap vermek istedik. Umarım hem evleneceklere hem de ailelere güzel bir rehber niteliğinde olur.

Konumuz tip-1 diyabetli biriyle evlilikte bir sorun yaşanıp yaşanmayacağı. Buyrun videoyu izlemeye..

Kaynak: http://www.diyabetimben.com/tip-1-diy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın