Görüş Bildir
Haberler
TINI - Başarısı ve Yaşamı ile örnek alınması gereken SANATÇI

TINI - Başarısı ve Yaşamı ile örnek alınması gereken SANATÇI

09.08.2016 - 11:40

Yeni bir yıldız ''MARTİNA STOESSEL'' diğer adı ile ''TINI''

TINI (Martina Alejandro Muzlera Stoessel) ; 

21 Mart 1997 (19 yaşında) Arjantin / Buenous Aires 

Şarkıcı-Dansçı-Model-Oyuncu

Babası yapımcı ve yönetmen Alejendro Stoessel, kendinden 2 yaş büyük abisi de dj'lik yapan Francisco (Fran) Stoessel'dir. 3 köpeği vardır; Mia, Pancho ve Olga.

Hiperaktif fakat çok uyuyan bir bebek olan Tini, küçüklüğünden beri bir şarkıcı olma hayaliyle yaşamış. Arkadaşlarıyla şarkılar yazmak, kareografiler yapmak en büyük hobisi olmuştur. Ailesi de onun bu hayalini hep desteklemiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kariyer Başlangıcı

İlk olarak, 2007'de Disney orjinal dizisi Patito Feoda yardımcı başrol olarak rol almış, dizide kendisini oynamıştır. Patito Feo sonrası ilgiyi üzerine çekmiş ve 2011 yılında Violetta dizisinde Violettayı canlandırmak için teklif almıştır. Bu teklifi büyük bir mutlulukla kabul eden Tini'nin hayatı, Violetta'yla çok değişmiştir.

Violetta dizisinin çekimleri 2011in son aylarında başlamıştır. O sıralarda Disney, Tini'ye, İspanyolcasını seslendirmesi için ''Tu Resplandor'' (Kendi Işıltın) adlı şarkıyı teklif etmiştir. Tini, 2011in son gününde, yılbaşı partisinde bu şarkıyı seyirci önünde sergilemiş ve ilk sahne tecrübesini tatmıştır.

''Violetta''

2012-2013-2014 yılları arasında ''3''sezon yapmıştır.Birçok Ülke de ses getirmiştir.__(Arjantin,Fransa,İspanya,İtayla,America,Almanya,Polonya,Türkiye,Venezuela,Meksika,Paraguay,Şili,Brezilya,Uruguay,Bolivya,Kolombiya,Ekvador,Guyana,Peru,Surinam,Yunanistan,Belçika,İsviçre,Lübnan,Çin,Japonya,Rusya,Romanya,Norveç,Canada,İngiltere)

Violettanın ilk sezon ilk bölümü 14 Mayıs 2012'de yayınlanmıştır. Dizide müziğin peşinden giden bir kızın yaşamı anlatıldığından dizide birçok şarkı vardır.  Te Creo, En Mi Mundo, Ser Mejor, Voy Por Ti gibi sevilen şarkılarla 'Cantar es lo que soy' isimli albüm oluşturulmuştur. Büyük ilgi ve beğeni toplayan dizi, 2012 Kids Choice Awards En İyi Dizi Ödülünü almıştır. Tini, Violettanın başka ülkelerde de yayınlanmasıyla birlikte dünya çapında ün kazanmaya başlamıştır.

80 bölümlük ilk sezonun ardından sezon finali veren dizinin oyuncuları, 2012de Radio Disney'in ayarladığı Radio Disney Vivo isimli minik bir turneyle seyircileriyle buluşmuşlardır.

''Ödülleri''

Latin Amerikanın en prestijli ödül töreninde 'Martin Fierro En İyi Bayan Sanatçı' ödülüne layık görülmüştür.

  ''Bravo Otto Kadın TV Yıldızı Ödülü''

   ''En İyi Canlı Performans Dalında Dünya Müzik''

''En İyi Şarkı Dalında Dünya Müzik Ödülü''

''En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü''

''Yılın En İyi Gösteri Sanatçısı Dalında Dünya Müzik Ödülü''

''Kids Choice Awards En İyi Dizi Ödülü''

''TINI'' Konserleri

Takvimlerin 2 Mayıs 2014'ü gösterdiği gün, Tini, 2000lerde gerçekleşen Arjantin'in en büyük konserlerinden birini gerçekleştirdi. Tinista Buluşması anlamına gelen 'Juntada Tinista' konserine tam 450.000 kişi katıldı. Tini, Violettadan şarkılarını seslendirdi. Diziden arkadaşları Jorge Blanco ve Mercedes Lambre de konserde ona eşlik etmişlerdir. Konserin DJ'liğini de Tini'nin kardeşi Francisco üstlenmiştir. Annesi, babası, stilisti Veronica, kareografı Sergio, gitaristi Pancho ve sevgilisi Peter Lanzani ona eşlik edenler arasındadırlar.

2014 yazında ise Violettanın 3. ve son sezonunun çekimleri başlamıştır. Sezonun albümleri Gira Mi Cancion ve veda albümü Crecimos Juntos çıkmıştır. Violettanın final bölümü de 240. bölümle 2015 yılında yayınlanmıştır ve ekip, 2015'i sallayacak turne için çalışmaya başlamıştır.

''TINI'' İlk Albüm - Solo Kariyer

Filmin çekimlerine de birkaç hafta sonra başlandı. Tini o sıralarda ilk solo albümü için Hollywood Records'la anlaşma imzalamıştı bile. Tini'nin ilk albümü, 2 Cd'den oluşacaktı. İlk cd film şarkıları içeriyordu fakat diğer cd tamamen Tini'nin kendi seçtiği şarkılardan ibaretti. Tini ilk cd için, yani film müzikleri için 2015 sonunda stüdyoya girdi. Ardından da çekimler başladı. Çekimler bittikten sonra yavaş yavaş vizyon tarihleri belli olmaya başladı.

25 Mart tarihinde, Tini'nin seslendirdiğ, filmden 2 şarkı Siempre Brillaras ve Born to Shine çıktı. İkisi de hayallerin önemini anlatıyordu. Siempre Brillaras, Tini'nin VEVO kanalına klibiyle birlikte yüklendi. İngilizce versiyonu olan Born to Shine'ın klibi de 8 Nisan tarihinde çıktı.

Tini'nin ilk solo stüdyo albümü olan TINI, 29 Nisanda çeşitli ülkelerde satışa çıkarıldı.

Albümden sonraki tekli Losing The Love ise 6 Mayısta klibiyle birlikte yayınlandı. Film de yavaş yavaş vizyonda yerini almaya başlayınca film ekibi, film tanıtımları için minik bir tura çıktılar. Çeşitli ülkeleri dolaşarak filmi tanıtmaya başladılar. Filme büyük bir ilgi duyuldu. Tini film için koşuştururken, albümü Arjantin'de 40.000 üzerinde satış gerçekleştirerek platin sertifika aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Simplemente TINI''

''Simplemente TINI''

2014 yılında Tini, kendi hayatını anlattığı ''Simplemente Tini'' isimli kitabını yayımlamıştır ve kitap birçok ülkede çok satanlar listesine girmiştir.

Tini: El Gran Cambio De Violetta

Tini: El Gran Cambio De Violetta

Film, Violettanın devam filmidir. Violettanın yıllar sonraki hayatından bahseder. Violetta artık çok ünlü bir kızdır ama yinede hayatında bazı şeyler eksiktir ve bir yanlış anlama sonucu Leon'la arası bozulur. Kendini keşfetmek için çareyi Italya Sicilya adasında müzisyenler için bir evi olan Angela'nın yanına gitmekte bulur. Belki de orda yeni bir aşk keşfedecektir.

Filmin ilk konferansı 2015 Ekim ayında yapıldı. Filmde, diziden, Tini, Jorge (Leon), Mercedes (Ludmila), German ve Angie oynuyor.

En içten gülüşü olsun

:)

Kıymetli Gözyaşları olsun

:(

''Te Quiero Hasta La Muerte TINI''

TINI ''TİNİTAS''larını nasıl karşılıksız seviyor ve onlara samimi davranıyorsa biz ''TİNİTAS''larıda onu karşılıksız seviyoruz.(TE AMO TİNİ)

İçeriğin Devamı Aşağıda

DaHa Ne OlSuN !!!

????!!!!???? :D :D

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tini İrem Stoessel

Muhteşem olmuş ellerine sağlık