Görüş Bildir
Haberler
Tim Cook: 'Apple Watch İlk Modern Akıllı Saat Olacak'

Tim Cook: 'Apple Watch İlk Modern Akıllı Saat Olacak'

ATKN
19.03.2015 - 14:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Watch’un piyasaya sürülmesine kısa bir süre kala Tim Cook’un açıklamalarına daha fazla rastlar olduk. Son olarak Fast Company ile kapsamlı bir röportaj gerçekleştiren Cook, Apple Watch ve diğer Apple ürünleriyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Apple’ın ilk saati olan Apple Watch‘un ilk dikkate değer akıllı saat olduğunu vurgulayan Cook, “İlk MP3 oynatıcıyı üreten biz değildik. İlk tableti de biz üretmedik ve akıllı telefonu ilk piyasaya süren de biz olmadık. Ancak biz ilk modern akıllı telefonu ürettik ve Apple Watch da ilk modern ve dikkate değer akıllı saat olacak” sözleriyle ilk olmanın önemli olmadığını ve önemli olan şeyin gelişmiş cihazlar üretebilmek olduğunu dile getirdi.

Akıllı saatler konusunda diğer üreticileri de eleştiren Apple CEO’su, “Telefon, tablet ve Mac’te kullanılan etkileşim yöntemlerini küçük ekranda kullanmak olanaksız. Bunun farkına varamayan firmalar, bizim iPhone için geliştirdiğimiz yakınlaştırma hareketlerini ve diğer kaydırma hareketlerini saatlerinde kullanıyor” şeklinde konuştu.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0