Görüş Bildir
Haberler
TikTok'ta 'Sonun Özgecan Gibi Olacak' Demişti: Şüpheli Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu

TikTok'ta 'Sonun Özgecan Gibi Olacak' Demişti: Şüpheli Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu

Ulaş
22.02.2021 - 13:20

Sosyal medyada açtığı canlı yayın sırasında Hacer K.’yi ölümle tehdit ederek, “Sonun Özgecen Aslan gibi olacak” deyip kılıç gösteren Samır Balakıshıyev hakkında, “silahla tehdit” suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Balakıshıyev’in ifadesinde Hacer K.’nin kendisine hakaret ettiği için o sözleri söylediğini belirterek, birbirlerinden karşılıklı özür dilediklerini anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre, Azerbaycan uyruklu 21 yaşındaki Samır Balakıshıyev sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın sırasında Hacer isimli bir kadını tehdit etmeye başlamış ve, “Bu bayrak bana kaim olsun, onu bulup Allah'ın üzerine yemin ederim, Kuran-ı Kerim üzerine yemin ederim ailesinin önünde onu yakacağım. Polise kadar gidin kafasını kesmezsem adam değilim” ifadelerini kullanmıştı. Elindeki kılıcı gösteren Balakıshıyev, Hacer isimli kişiye sonunun 2015 yılında Mersin’de öldürülen Özgecan Aslan gibi olacağını söylemişti. Tepki çeken görüntülerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Samır Balakıshıyev hakkında soruşturma başlattı. Fatih’te gözaltına alınan Balakıshıyev, ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'Kurgusal yayın yapacaktık' savunmasında bulundu...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
20
10
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

kendi pisliklerimiz yetmiyordu bir de bu yabancılar çıktı piyasaya.

Onur Önal

Dünyanın en korkak insanları(!) işte bunlar. Adalet zinde ve doğru ilerleyip bunlar gibi itleri caydırır, korkutursa tamamdır işte. Para cezaları, indirimler... Devamını Gör

Murat

Türkiyede en çok üretilen şey sanırsam geri vites olacak galiba bu gidişle :D