Görüş Bildir
Haberler
Tijen Karaş: "Bildiriyi Silah Zoru Altında Okudum, Hayatımın En Zor Yayınıydı"

etiket Tijen Karaş: "Bildiriyi Silah Zoru Altında Okudum, Hayatımın En Zor Yayınıydı"

TRT ekranlarında darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş o anları anlattı. Silah zoruyla bildiriyi okuduğunu söyleyen Karaş, hayatının en zor yayınını yaptığını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yurtta Sulh Konseyi isimli silahlı bir grup TRT binasını ele geçirerek darbe bildirisini yayınlattı. TRT spikeri Tijen Karaş, korku içerisinde hayatının en zor yayınını yaptı. TRT binası geri alındıktan sonra darbe yayınını yapan Karaş açıklamalarda bulundu.

Tijen Karaş'ın açıklamaları: 

'3,4 saat kadar önce burada kabus dolu saatler yaşadık. Meslek hayatımın en zor yayınını yaptım. Silahlı kişiler tarafından stüdyomuzda, haber merkezimizde alıkonulduk. Saatler boyunca rehin tutulduk. Kollarımız arkadan bağlandı. Tehdit edildik. Her hareketimiz izlendi. Stüdyoda o bildiri metnini okumak için silahlı kişiler tarafından zorlandım. TSK adına bu eylemi gerçekleştirdiklerini, bize zarar vermeyeceklerini, milletin iyiliği için bunu yaptıklarını ifade eden bir grup tarafından alıkonulduk saatler önce. Ellerimiz arkadan bağlandı. Silahları ile bizi tehdit ettiler. O şartlar altında okuduk. Çok şükür başımıza bir şey gelmedi. O dakikaları bir daha hatırlamak istemiyoruz'

Video:

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1162
522
291
128
104
78
44