Görüş Bildir
Haberler
Ticari Araç, Metrobüs Durağına Daldı!

Ticari Araç, Metrobüs Durağına Daldı!

Batuhan
12.04.2015 - 09:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

D-100 Karayolu'nda kontrolden çıkan hafif ticari araç, bariyerleri aşarak Merter Metrobüs Durağı'nın turnikelerine çarptı. Kazada, araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralanırken, olay esnasında metrobüs durağında kimsenin bulunmaması ise faciayı önledi.

ARAÇTAKİ 4 KİŞİ YARALANDI

Kaza, saat 02.30 sıralarında, D-100 Karayolu, Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Seçkin Pişkin yönetimindeki 34 HZ 4512 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, bariyerleri aşarak metrobüs yoluna girdi. Takla atan araç, yaklaşık 200 metre boyunca metrobüs yolunda sürüklendikten sonra Merter Metrobüs Durağı'nın turnikelerine çarparak yan yattı. Kazada, turnike demirlerinin ok gibi saplandığı araçta bulunan Seçkin Pişkin, Ercan Birışık, Yavuz Arslan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, yaralıların yardımına koştu. Polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine de haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları vatandaşlar yardımıyla araçtan çıkartarak ambulanslara bindirdi. Yaralılardan Yavuz Arslan ve Seçkin Pişkin, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ercan Birışık (29) İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen bir kişi de çevredeki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

BİRA KUTULARI DİKKAT ÇEKTİ

İtfaiye ekipleri herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için aracın motor bölümünü kontrol etti. Aracın hemen yanında bira kutularının bulunması ise dikkat çekti. Araç, itfaiye ve belediye ekiplerinin yardımıyla çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı.

TURNİKELER YERLERİNDEN SÖKÜLDÜ

Kaza sonrası, aracın çarptığı metrobüs turnikeleri yerlerinden söküldü. Turnike bölümünün etrafını çevreleyen camlar da patladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, zarar gören metrobüs durağında temizlik ve onarım çalışması yaptı. Kaza sonucu yerlerinden sökülen turnikelerde ekipler tarafından kaldırıldı.

UCUZ ATLATILDI

Kazanın gece saatlerinde meydana gelmesi olası bir faciayı önledi. Kontrolden çıkan aracın hızla metrobüs durağına daldığı sırada, şans eseri durakta bekleyen kimsenin olmadığı öğrenildi.

“ARAÇ 3-4 TAKLA ATTI'

Olayın görgü tanığı Süleyman Tanrıverdi isimli vatandaş, “Ben üst geçitten geliyordum. Bir anda aracın 3-4 takla attığını gördüm. Eğer şuan ölmeyen varsa, yatsın kalksın dua etsin' dedi. Polis, Kazayla ilgili inceleme başlattı.

Uzay KESMEN - Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0