Görüş Bildir
Haberler
THY'nin Yeni Rotaları: Gotham City ve Metropolis'e Uçmayan Kalmasın!

THY'nin Yeni Rotaları: Gotham City ve Metropolis'e Uçmayan Kalmasın!

kontorsiyonist
26.01.2016 - 18:13 Son Güncelleme: 26.01.2016 - 18:58

Türk Hava Yolları'ndan Dev Anlaşma!

Warner Bros'un yeni filmi Batman Superman'e Karşı: Adaletin Şafağı için imzalanan reklam anlaşmasıyla Gotham ve Metropolis'i de uçuş ağına ekleyen Türk Hava Yolları, film temasıyla yeni boyanan uçağı tanıttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı; "Bu yılın en önemli filmlerden birine sponsor olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu filmin Türk Hava Yolları markasına olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum " dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı; "Bu yılın en önemli filmlerden birine sponsor olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu filmin Türk Hava Yolları markasına olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum " dedi.

Buradan yeni hatlarımızın duyurusunu ilk kez yapıyorum. THY'nin yeni rotası Gotham City ve Metropolis (hayali şehirler) olacak. Buralardan izin almak pek kolay olmadı. Çünkü buralarda çok etkili iki adamdan geçmeye çalıştık. Birisi Bruce Wayne diğeri de Clark Kent. Bunlar bu şehirde çok etkili iki kahraman. Tabi burada Warner Bros yetkilileri ve kurumsalda çalışan arkadaşlarımızın başarısıyla beraber bu hattı güvenle açıklıyorum. Hayırlı olsun. Markamızı ve yolcumuzun yanı sıra bayrağımızı her yere taşımaya devam edeceğiz. Ayrıca yeni açacağımız Atlanta hattı ile birlikte ABD'ye taşıdığımız günlük yolcu sayısı 5 binden 6 bin 500'e yükselecek.

Aynı zamanda Batman Superman'e Karşı: Adaletin Şafağı filminde kullanılan Batmobile aracının resmi taşıyıcı sponsoru da Türk Hava Yolları iştiraklerinden Turkish Cargo oldu. Buna göre Turkish Cargo dünyanın çeşitli yerlerindeki organizasyonlara Batmobile’ın taşınmasını sağlayacak.

Warner Bros Pictures Kıdemli Başkan Yardımcısı Gane Garlock “Batman ve Superman’i partnerimiz Türk Hava Yolları ile gökyüzüne uçurmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmde Batman rolünde izlediğimiz ünlü oyuncu Ben Affleck ve LexLuther karakterini canlandıran aktör Jesse Eisenberg ile bir reklam filmi çeken Türk Hava Yolları önümüzdeki günlerde bu filmin de yayınına başlayacak.

Bu sponsorluk sonrasında yolcuları da film temalı bazı sürprizler bekliyor!

  • Yetişkinler için göz maskesi, terlik gibi ürünlerden seyahat kitleri,

  • Çocuklar için terlik, çocuk kulaklıkları ve saat gibi ürünlerden oluşan seyahat kiti,

  • Film temalı uçak içi menü kartları ve yiyecek ikramları,

  • Film temalı Miles & Smiles kartları.

Türk Hava Yolları önümüzdeki günlerde sosyal medya üzerinde gerçekleştireceği Batman Superman'e Karşı: Adaletin Şafağı filmi temalı bir yarışma düzenleyecek. Yarışma sonucunda kazananları filmin Los Angeles’da gerçekleşecek galasına Türk Hava Yolları’nın davetlisi olarak katılacaklar.

Filmin fragmanını da buradan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
53
8
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cem cuk

fragmanda thy logosunu gorunce, tvde maci izlerken mac trt de izlenir pankarti tutan dayi oglumu gordugumde sevindigim kadar sevindim

Deniz Nacar

THY'nin yeni rotası Gotham City ve Metropolis (hayali şehirler) olacak. Buralardan izin almak pek kolay olmadı. Çünkü buralarda çok etkili iki adamdan geçmey... Devamını Gör

Fergita

http://blog.bavul.com/gotham-sehrine-yolculuk/ Çok güldüm okurken