Görüş Bildir
Dünyanın En Değerli Hava Yolu Şirketleri Belli Oldu! Türk Hava Yolları Listede 2 Sıra Yükseldi!
Campanies Marcet Cap, 62 küresel havacılık şirketinin yer aldığı en değerli hava yolu şirketleri listesini açıkladı. 25 Mart 2024 tarihinde yayımlanan sıralamada dünyanın en değerli 10 hava yolu şirketi arasında Türk Hava Yolları da yer aldı. Gelin, Campanies Marcet Cap sıralamasında 2 sıra birden yükselen THY'nin piyasa değerine ve listeye birlikte göz atalım... İşte, dünyanın en değerli hava yolu şirketleri...
Orucun Amacı Neydi? Dubai'ye Giden Sosyal Medya Fenomeni Meriç İzgi İftarını Gökyüzünde Yaptı
Son dönemlerde, sosyal medya platformları adeta lüks yiyecek fotoğrafları ve maliyetli restoran ziyaretlerinin gösteri alanına dönüştü. Bu durum, bir nevi rekabet unsuruna dönüştü İnsanlar, birbirleriyle yarışırcasına en göz alıcı yiyecek görsellerini ve en prestijli restoranları paylaşıyorlar. Bu durum, orucun amacına ve felsefesine aykırı olarak, Ramazan ayında da devam ediyor.
Baharı Karşılıyoruz: Dünyadaki En Güzel ve Farklı Ekinoks Gözlem Lokasyonları
Günlerin uzamaya başladığı zamanlardayız… Baharın başlangıcı kabul edilen ekinoks günlerinden 21 Mart için eski dönemlerde özel ritüeller yapılırmış ve bunu gözlemleyebilecekleri yerler belirlemişler. Hatta bu ritüeller ve kutlamalar oldukça eski kültür örneklerinden sayılmakta. Amerika’dan Mısır’a, Mısır’dan Japonya’ya kadar dünyadaki farklı ülkelerin ekinoks gelenekleri ve gözlem noktalarını öğrenmek için buyurun yazının devamına…
Konsoloslukta Beklemeye Son: E-vize Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Teknolojinin engellemez ilerleyişi gün geçtikçe hayatımızı kolaylaştırıyor.  Özellikle vize konusunda evrak işleri canımızı baya sıkarken söz konusu seyahat olunca teknolojiden nasibi alan vize işlemleri artık e-vize olarak daha da tercih ediliyor. Hangi devletler e-vize veriyor, şartları ve daha fazlası için buyurun yazının devamına…
Reklam
Yurt Dışı Tatili Artık Hayal Değil: 2024’de Türk Lirasının Hala Değerli Olduğu Ülkeler
Yurt dışı tatili yapmadan önce hepimizin Özgür Demirtaş’a döndüğü zamanlardayız… Hatta durum o kadar kötü ki acaba Türk Lirasının değerli olduğu ülkeler var mı diye araştırıyoruz. İşte tam bu noktada biz sizin için araştırdık ve okurken “hadi be” diyeceğiniz ama Türk Lirasının değerli olduğu ülkeleri gelin birlikte öğrenelim. Kur değerleri bu yazının yazıldığı güne göre esas alınmıştır, bilet almadan önce lütfen kontrol etmeyi unutmayın.
Reklam
Vizesiz Gidebileceğin 8 Ekonomik Avrupa Şehri
etiket
Vizem yok diye üzülme! Çünkü Avrupa'ya vizesiz de gidilir. Vizesiz gidebileceğin ekonomik Avrupa şehirlerini incelemeye hazırsan başlayalım!* Bu içeriğin görselleri ve metinleri yapay zeka aracılığıyla oluşturulmuştur.
Fotoğraf Tutkunlarının Mutlaka Görmesi Gereken 10 Muhteşem Lokasyon
etiket
Fotoğrafçılık, dünyayı farklı bir perspektiften görmemizi sağlayan büyüleyici bir sanat. İşte 'Fotoğraf Tutkunlarının Mutlaka Görmesi Gereken 10 Muhteşem Lokasyon' başlığı altında, gezegenimizin dört bir yanından seçilmiş, göz alıcı manzaraları ve benzersiz güzellikleriyle fotoğrafçılık tutkunlarının ilgisini çekecek, objektiflere sığmayacak kadar etkileyici yerler:* Bu içeriğin görselleri ve metinleri yapay zeka aracılığıyla oluşturulmuştur.
Tatil Anlayışınızı Tamamen Değiştirecek Heyecan Verici 2024 Yılı Seyahat Trendleri
Her yıl ister kültür sanat isterse başka bir konu olsun trendler değişiyor. Konu seyahat olunca trendleri takip etmek bizim işimiz… Gezginlerin beklenti ve tercihleri her geçen yıl evrim geçirerek seyahat endüstrisine yön verdiği gerçeğini de unutmamak lazım. 2024 yılında dünya genelinde seyahat eğilimleri çok çeşitli hale geldi ve bildiğiniz trendlerden biraz farkılar. Gelin birlikte bu renkli olduğu kadar farklı trendleri ve perspektiflerini birlikte inceleyelim.
Reklam
Olmazsa Olmazlarımız: Şehirler Arası Yolculuklarda Türk Gelenekleri
Her ne kadar hava yolu popüler olsa da karayolu hala özellikle kalabalık aileler için tercih sebebi. Millet olarak yolculuklarda bizden başka kimsenin anlamayacağı en bilinen gelenekleri sıraladık. Listede olması gerektiğine inandığınız gelenekler varsa lütfen yorumlarda buluşalım.
2024 Yazının En Gözde 10 Tatil Mekanı
etiket
Yaz geldi çattı, güneş yüzünü göstermeye başladı ve hepimizin aklında tek bir soru var: Bu yaz tatilimi nerede geçireceğim? Merak etmeyin, sizin için dünyanın dört bir yanından, Instagram'ınızı şenlendirecek, hafızalarınıza kazınacak 10 muhteşem tatil mekanını derledik. Hazırsanız, valizlerinizi toplama vakti geldi de geçiyor bile!* Bu içeriğin görselleri ve metinleri yapay zeka aracılığıyla oluşturulmuştur.
Reklam
Reklam
Seyahat Severler İçin En Güzel 10 Gizli Cennet
etiket
Seyahat severlerin ruhunu okşayacak, dünyanın dört bir yanından seçilmiş, keşfedilmeyi bekleyen gizli cennetleri keşfetmeye hazır olun. İşte sizler için derlediğimiz, 'Seyahat Severler İçin En Güzel 10 Gizli Cennet'* Bu içeriğin görselleri ve metinleri yapay zeka aracılığıyla oluşturulmuştur.
Kültür Meraklılarının Mutlaka Görmesi Gereken 10 Şehir
etiket
Kültür aşıkları, tarih kokan sokaklarda kaybolmayı sevenler, sanatın ve mimarinin en ince detaylarına kadar merakı olanlar için dünyanın dört bir yanından 10 muhteşem şehri sıraladık. Hazırsanız, kültürel bir dünya turuna çıkmak için valizlerinizi hazırlayın!* Bu içeriğin görselleri ve metinleri yapay zeka aracılığıyla oluşturulmuştur.
Reklam